Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нещодавно в залі Іспаської школи мистецтв відбулась творча зустріч учнів школи та тимчасово переселених дітей і їх батьків з хвилюючою тематикою «Мистецтво – проти війни».

Дата: 01.04.2022 17:06
Кількість переглядів: 241

Нещодавно в залі Іспаської школи мистецтв відбулась творча зустріч учнів школи

та тимчасово переселених дітей і їх батьків з хвилюючою тематикою «Мистецтво – проти війни».  Вражаючим було те, що прийшло багато гостей вперше щоб поспілкуватись між собою, послухати музику наших учнів і продемонструвати свої музичні програми та художні роботи. Розпочали зустріч викладачі школи – Мойсей О.С. та Стефанюк О.Г., які змогли донести до присутніх творчу спадщину народних традицій, звичаїв, пісень,музики, художнього мистецтва, танців Буковинського краю і його народних митців: С.Воробкевича, А.Кушніренка, В.Михайлюка, Н.Яремчука, В.Івасюка, В.Шкрібляка.

       Концертну програму розпочала талановита учениця з м.Києва – Павлюк Варварка, яка виступила разом з викладачем школи Дарій О.І. на фортепіано. Далі звучала музика

наших учнів на кларнеті (Гакман Л.), фортепіано (Ватрич О., Гакман І.), баянах (Труфин А., Токар М.),  дуети та тріо скрипалів (Швейко О.,Іванчук О., Кудрик І., Буджак А., викл. Гонтарюк І.О., Стринадко Д.С.), флейті (Гакман М.), саксофоні

(Вовк І.), трубі (Ярема Д.), гітарі (Продан О.), сопілці (Гакман А.), цимбалах

(Іванчук М., Гакман А.) та братів Панченко Назара і Родіона з м.Суми (фортепіано),

Власюка Миколи – м. Київ (акордеон), дуже цікавий дует гітаристів  з м. Київ - Зізовський Андрій і Астаф*єв Олександр, сестрички  Марія та Аліса Буряк, батьки яких працюють в музичній школі м.Київ – показали фортепіанний дует, а  також Аліса прочитала захоплюючу гумореску «Кусюча собака» і Марія заспівала пісню «Не твоя війна» - акомпануючи собі на гітарі. Викладач художнього відділення Труфин О.А. продемонструвала художні роботи учнів школи і гостей, які тепло сприймалися всіма викладачами. Батько дітей – артист Київського національного театру оперетти  Валентин  Котенко  заспівав надзвичайно емоційну пісню «Два птахи» - яка як і «Не твоя війна» розкриває прагнення українського народу і крик його душі до Мирного життя. Було багато подяк виступаючих батьків за гарний захід і роботу з їхніми дітьми, спілкування за добрих людей в селі Іспас.

        Фіналом заходу було запрошення викладача школи Мойсей О.С. на солодкий стіл для всіх дітей що були на ньому.

        Так  небагато треба для українського народу: Мир, Праця і Спілкування.

 

                                                     Слава   Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь