Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

15 Березня, 2024 р., 15:53
   Для роботи патронатними вихователями служба у справах дітей Вижницької міської ради шукає сім’ї, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми, що мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки.
14 Березня, 2024 р., 15:16
Поповнив лави Небесного війська ще один нескорений Син України, стрілець-санітар 3 стрілецького відділення1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А4436, 1974 року народження, уродженець с. Виженка.
14 Березня, 2024 р., 14:02
     Знову до нас із війни надійшла сумна звістка. Вижницька територіальна громада втратила ще одного Героя із села Виженка – солдата КЛИМА Дмитра Степановича, 1974 року народження.     Стрілець-санітар 3 стрілецького відділення1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А4436 загинув 18 лютого 2023 року внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу поблизу н.п. Іванівське, Донецької області, виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність.     Світла та вічна пам'ять ГЕРОЮ, який віддав життя за Україну, за кожного із нас! Міський голова, депутатський корпус, виконавчий комітет Вижницької міської ради, вся громада глибоко сумує і висловлює щирі співчуття рідним, близьким, побратимам Дмитра. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТА СЛАВА ВІДВАЖНОМУ ВОЇНУ!
14 Березня, 2024 р., 10:23
     14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Саме цього дня 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану почали формування добровольчого батальйону для захисту України від російської збройної агресії.         Виконавчий комітет Вижницької міської ради вітає добровольців, шануємо вашу мужність та самовідданість! Хай Бог оберігає на шляху до ПЕРЕМОГИ і дарує мир та благополуччя вам і нашій країні! Щиро дякуємо за вашу відданість і віру в майбутнє України!       РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ !
13 Березня, 2024 р., 15:00
Завершився зимовий чемпіонат Вижницького району з міні футболу. Юнацька команда гуртка з футболу Будинку дитячої та юнацької творчості Вижницької міської ради посіла третє місце. В с. Мілієво відбулося нагородженя команда отримала кубок, а гравці медалі та солодкі подарунки, спеціальний приз як Кращий гравець отримав Козьма Денис (учень Вижницького опорного ліцею).
13 Березня, 2024 р., 09:05
Вижницький фаховий коледж мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка запрошує 15 березня 2024 року на 11.00 год. всіх бажаючих, в тому числі абітурієнтів, батьків, вчителів, жителів та гостей міста Вижниці на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ, за адресою: вул. Дмитра Загула, 13, м. Вижниця, Чернівецька обл. Open Day – це живе спілкування, творча атмосфера, повноцінне занурення у світ мистецтва! Для всіх охочих осіб, які не мають можливості відвідати захід очно буде організована онлайн-трансляція на Instagram-сторінці (https://instagram.com/vfcmd__official) коледжу. Приємних вражень та здійснення мрій! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!
12 Березня, 2024 р., 09:43
З метою розвитку інтересу учнівської молоді до поглибленого вивчення інформаційних технологій, впровадження STEM-освіти в закладах освіти з 29 лютого по 07 березня 2024 року на базі комунального закладу «Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» проведений обласний фестиваль комп’ютерних програм. У ньому брали участь також учні Вижницького опорного ліцею ім. Юрія Федьковича та здобули високі результати, зокрема: - у номінації "Комп'ютерна гра" здобув І місце Олексій ЗАГУЛ, учень 7-А класу, учитель інформатики Сергій ОГДАНСЬКИЙ; - у номінації "Графічний проєкт" посіла ІІІ місце Валерія МИЗАК, учениця 9-Б класу, учитель інформатики Олександр ІЗБІНСЬКИЙ. Виконавчий комітет Вижницької міської ради та вся громада вітає юних переможців, їх батьків та вчителів! Пишаємось вами і бажаємо нових творчих звершень! Разом до ПЕРЕМОГИ!
12 Березня, 2024 р., 09:36
7 березня у Чернівцях відбувся обласний форум «Стратегічна сесія цифровізації освітньої галузі Буковини» під гаслом: майструємо крила для польоту в «Мрію». Захід об’єднав понад 300 учасників: голів громад, начальників управлінь у сфері освіти, директорів шкіл. Участь у Форумі взяли також керівники закладів загальної середньої освіти громади, начальник відділу освіти, культури, медицини і спорту Галина ТОКАР та керівник делегації - заступник міського голови Сергій КОЛОТИЛО. До привітань присутніх та роботи Форуму також долучилися Юлія Грицку-Андрієш, заступниця начальника Чернівецької обласної військової адміністрації, Юрій Косуба, начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та технічного захисту інформації апарату ЧОВА. Під час заходу презентовано основні здобутки у напрямку цифровізації освітньої галузі, новації та зміни, які плануються провадити у АІКОМ, можливості використання штучного інтелекту на уроках, особливості освітніх інформаційних систем на прикладі платформи EDDY. На завершення форуму Оксана Сакрієр, директорка Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА підбила підсумки та окреслила цілі щодо подальших кроків у напрямку цифрової трансформації: забезпечення належної матеріально-технічної бази; підвищення кваліфікації педагогів в галузі інформаційно-комунікаційних технологій; запровадження електронних журналів та щоденників у 100 % шкіл; ДІЯ.QR у 100 % закладів освіти – можливість зарахування дітей за допомогою цифрових технологій; облаштування зон вільного WI-FI доступу у школі; перехід на використання освітніх електронних систем. Разом до ПЕРЕМОГИ!
12 Березня, 2024 р., 09:21
8 березня 2024 року на базі Усть-Путильської гімназії завершився ІІ тур районного етапу Всеукраїнської юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), присвячений пам'яті Героя України - Петра Ковалюка та з нагоди 210-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
11 Березня, 2024 р., 11:16
У ці дні поповнив лави Небесного війська ще один нескорений Син України - сапер-радіотелефоніст інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу в/ч 4856 солдат КЛИМ Ярослав Іванович, 1984 року народження, уродженець с. Мілієве.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь