Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Березня, 2024 р., 09:43
З метою розвитку інтересу учнівської молоді до поглибленого вивчення інформаційних технологій, впровадження STEM-освіти в закладах освіти з 29 лютого по 07 березня 2024 року на базі комунального закладу «Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» проведений обласний фестиваль комп’ютерних програм. У ньому брали участь також учні Вижницького опорного ліцею ім. Юрія Федьковича та здобули високі результати, зокрема: - у номінації "Комп'ютерна гра" здобув І місце Олексій ЗАГУЛ, учень 7-А класу, учитель інформатики Сергій ОГДАНСЬКИЙ; - у номінації "Графічний проєкт" посіла ІІІ місце Валерія МИЗАК, учениця 9-Б класу, учитель інформатики Олександр ІЗБІНСЬКИЙ. Виконавчий комітет Вижницької міської ради та вся громада вітає юних переможців, їх батьків та вчителів! Пишаємось вами і бажаємо нових творчих звершень! Разом до ПЕРЕМОГИ!
12 Березня, 2024 р., 09:36
7 березня у Чернівцях відбувся обласний форум «Стратегічна сесія цифровізації освітньої галузі Буковини» під гаслом: майструємо крила для польоту в «Мрію». Захід об’єднав понад 300 учасників: голів громад, начальників управлінь у сфері освіти, директорів шкіл. Участь у Форумі взяли також керівники закладів загальної середньої освіти громади, начальник відділу освіти, культури, медицини і спорту Галина ТОКАР та керівник делегації - заступник міського голови Сергій КОЛОТИЛО. До привітань присутніх та роботи Форуму також долучилися Юлія Грицку-Андрієш, заступниця начальника Чернівецької обласної військової адміністрації, Юрій Косуба, начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та технічного захисту інформації апарату ЧОВА. Під час заходу презентовано основні здобутки у напрямку цифровізації освітньої галузі, новації та зміни, які плануються провадити у АІКОМ, можливості використання штучного інтелекту на уроках, особливості освітніх інформаційних систем на прикладі платформи EDDY. На завершення форуму Оксана Сакрієр, директорка Департаменту освіти і науки Чернівецької ОВА підбила підсумки та окреслила цілі щодо подальших кроків у напрямку цифрової трансформації: забезпечення належної матеріально-технічної бази; підвищення кваліфікації педагогів в галузі інформаційно-комунікаційних технологій; запровадження електронних журналів та щоденників у 100 % шкіл; ДІЯ.QR у 100 % закладів освіти – можливість зарахування дітей за допомогою цифрових технологій; облаштування зон вільного WI-FI доступу у школі; перехід на використання освітніх електронних систем. Разом до ПЕРЕМОГИ!
12 Березня, 2024 р., 09:21
8 березня 2024 року на базі Усть-Путильської гімназії завершився ІІ тур районного етапу Всеукраїнської юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"), присвячений пам'яті Героя України - Петра Ковалюка та з нагоди 210-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
11 Березня, 2024 р., 11:16
У ці дні поповнив лави Небесного війська ще один нескорений Син України - сапер-радіотелефоніст інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу в/ч 4856 солдат КЛИМ Ярослав Іванович, 1984 року народження, уродженець с. Мілієве.
11 Березня, 2024 р., 10:23
Пожежна безпека є одним із найважливіших аспектів забезпечення безпеки в культових спорудах. Недотримання простих правил безпеки та необережне поводження з вогнем можуть призвести до серйозних наслідків, включаючи пожежі та загибель людей. Особливу увагу слід приділяти цим аспектам під час проведення богослужінь.
11 Березня, 2024 р., 09:29
8 березня 2024 року у місті Вижниця відбувся мітинг з нагоди відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса ШЕВЧЕНКА. Його роль і значення в історії України та світової літератури – неоцінені, а постать у пам’яті українського народу – безсмертна. Його мудре і влучне слово – то найсильніша зброя, що й нині допомагає нам боронити правду і гідність на шляху утвердження самостійності і незалежності.
07 Березня, 2024 р., 12:57
06 березня, відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 21 питання, серед основних: Про проведення весняного двомісячника санітарної очистки та благоустрою громади; Про затвердження звіту за 2023 рік щодо виконання Програм Вижницької міської ради; Про співпрацю з міжнародними організаціями та фондами з питань залучення міжнародної технічної допомоги в економіку громади та на розвиток малого бізнесу та підсумки їх реалізації; Про погодження типової форми контракту з керівниками комунальних підприємств Вижницької міської ради; Про  затвердження персонального складу Комісії  з питань захисту прав дитини Вижницької міської ради в новій редакції; Про  затвердження персонального складу Міждисциплінарної команди в новій редакції; Про надання Статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; Про надання компенсації установам, організаціям, які безоплатно тимчасово розмістили внутрішньо переміщених осіб в умовах воєнного стану; Про взяття на обслуговування КУ «Центр надання соціальних послуг» Вижницької міської ради; Про звільнення батьків  від батьківської плати за харчування дітей  в  ЗДО громади та затвердження на березень місяць батьківської плати за харчування однієї дитини в день та ряд інших важливих питань.
06 Березня, 2024 р., 17:45
Військовий збір: від початку року буковинці сплатили до державного бюджету майже 63 млн грн Буковинці впродовж січня – лютого 2024 року на фінансування потреб Збройних сил України у зв’язку з російською агресією на території України сплатили майже 63,0 млн грн військового податку – інформує в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозія Чернецька.
06 Березня, 2024 р., 17:44
Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості зареєстровано понад 600 вакансій. Найбільше пропозицій роботи є для бухгалтерів – 52 вакансії, для молодшого і середнього медперсоналу – 43, для слюсарів різних напрямів діяльності – 34.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь