Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Червня, 2024 р., 11:17
Літо – час активного відпочинку та змістовного дозвілля дітей. Саме з цією метою з 3 по 14 червня на базі КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості» Вижницької міської ради функціонує літній профільний табір (художньо-естетичний та декоративно-ужитковий напрям) з денним перебуванням «Веселка» для 40 осіб. Табір організовано з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб дітей. Для учасників табору організовано проведення розвиваючих ігор, квести, цікаві екскурсії, захоплюючі конкурси ,різноманітні майстер-класи (з живопису, малюнку, орігамі, флористики, розпису та ін.) перегляд фільмів, мультфільмів в кінотеатрі, рухливі ігри на свіжому повітрі, екскурсії до мистецьких закладів на території громади та до історичних місць.
06 Червня, 2024 р., 15:54
В рамках заходів до дня відзначення міста Вижниця проведено турнір з міні-футболу серед дитячих та юнацьких команд на майданчику туристичної бази «Там де гори» (о.Рівня). Всі ігри проходили в цікавій захопливій боротьбі. Змагалися маленькі дітки-початківці, також гравці середньої та старших груп. Переможці та призери були нагородженні медалями та призами виділеними МЦ ФЗН «Спорт для всіх» Вижницької міської ради. Діти, батьки щиро вдячні депутату Вижницької міської ради Ігорю Никораку за надану можливість змагатись та тренуватися на новому, сучасному майданчику. Турнір з волейболу пройшов на волейбольну майданчику коледжу. Тут також переможці та призери були нагородженні медалями та призами виділеними міською радою та дирекцією коледжу.
06 Червня, 2024 р., 11:39
Відповідно  до розпорядження міського голови від 06.06.2024  №  02-05/120 виконавчий комітет Вижницької міської ради оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника – генерального директора комунального некомерційного підприємства  «Вижницька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Вижницької міської ради.
06 Червня, 2024 р., 10:28
Буковинці заборгували державі понад 707 млн грн податкових платежів! Податківці нагадують про необхідність сплати боргу!
05 Червня, 2024 р., 17:33
На порядок денний було винесено 19 питань, серед основних: Про хід завершення навчального року в закладах  освіти Вижницької міської ради; Про роботу по оздоровленню дітей на території Вижницької територіальної громади у 2024 році; Про організацію роботи закладів дошкільної освіти Вижницької міської територіальної громади в літній період 2024 року; Про затвердження Положення про надання платних послуг закладами культури Вижницької міської ради та встановлення тарифів на платні послуги; Про роботу КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради» у 2023/2024 навчальному році; Про порушення клопотання щодо присвоєння звання Героя України (посмертно) Палагнюку Андрію Дмитровичу та ряд інших важливих питань.
05 Червня, 2024 р., 09:42
В Україні можна отримати юридичні послуги безоплатно. Їх надає, зокрема, система безоплатної правничої допомоги (БПД). Система БПД має мережу точок доступу до правничої допомоги по всій Україні та надає правові консультації телефоном та онлайн. Надання правничих послуг гарантується Законом України «Про безоплатну правничу допомогу» та повністю фінансується за кошти Державного бюджету України. 
04 Червня, 2024 р., 17:30
Міжнародний День захисту дітей для малечі – це подарунки, солодощі та розваги. Тож з нагоди свята, за підтримки Вижницького міського голови Олексія ЧЕПІЛЯ, всі діти пільгової категорії, а саме: діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, сім’ї з дітьми, що перебувають в складних життєвих обставинах, а також діти, батьки яких загинули, вважаються безвісти зниклими чи перебувають в полоні – отримали солодкі, корисні подарунки та щирі слова вітань.
31 Травня, 2024 р., 14:44
30 травня 2024 року в районі н.п. Малі Щербаки Запорізької області загинув Володимир ГОЛУБКА - ще один нескорений Син України із міста Вижниці. Для гідного вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні Володимира ГОЛУБКА, розпорядженням міського голови Олексія ЧЕПІЛЯ від 31.05.2024 року №02-05/116 з 1 по 3 червня по Вижницькій громаді оголошено ДНІ ЖАЛОБИ. Громада гірко оплакує важку втрату Героя, захисника України. Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким та побратимам. Про зустріч, пошанування та панахиду за Воїном, яка відбудеться на площі Героїв Майдану м. Вижниці, буде повідомлено додатково. НИЗЬКИЙ УКЛІН! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!
31 Травня, 2024 р., 09:10
На жаль, знову до нас із війни надійшла сумна звістка. Вижницька територіальна громада втратила ще одного Героя в передостанній день травня. На фронті загинув наш земляк, житель міста, Герой України, ГОЛУБКА Володимир Володимирович, який мужньо воював за рідну Батьківщину і тепер навіки залишився в строю, поповнивши Небесне Військо Героїв. Герой, який так щиро любив Україну та боровся за її незалежність. Невимовна втрата для родини, громади та України… Міський голова, депутатський корпус, виконавчий комітет Вижницької міської ради висловлюють щирі та глибокі співчуття рідним, близьким, побратимам, друзям мужнього патріота. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ТА СЛАВА ВІДВАЖНОМУ ВОЇНУ!
30 Травня, 2024 р., 13:50
З наближенням сезону відпусток та літніх канікул на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер (0372) 55-04-61 все частіше надходять дзвінки щодо термінів оформлення закордонних паспортів, можливості продовження терміну дії закордонного паспорта та вклеювання фото дітей до паспортних документів батьків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь