Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

08 Квітня, 2024 р., 12:56
Шановні громадяни, Нагадуємо про важливість дотримання правил пожежної безпеки під час відпочинку на природі, особливо в лісових зонах. Згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення, порушення вимог пожежної безпеки в лісах може призвести до серйозних штрафних санкцій.
05 Квітня, 2024 р., 17:02
Відповідно до Указу Президента України від 29 березня року № 200/2024 "Про призначення довічних стипендій видатним діячам освіти» ЧЕРКАЧ НАТАЛІЇ ІЛЛІВНІ, вчительці правознавства Вижницького ліцею «Перша українська гімназія на Буковині» Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області, заслуженому вчителю України призначено довічну державну стипендію. Міський голова, депутатський корпус, виконавчий комітет Вижницької міської ради та вся освітянська родина щиро вітає Наталію Іллівну із заслуженим визнанням на рівні держави.Бажаємо нових творчих звершень та міцного здоров’я на довгі роки. Разом до ПЕРЕМОГИ!
04 Квітня, 2024 р., 15:53
4 громади отримають по 100 тисяч доларів на реалізацію проєктів міжмуніципального співробітництва від Програма DOBRE
03 Квітня, 2024 р., 17:04
Після початку повномасштабних воєнних дій в Україні за даними УВКБ ООН понад 1 мільйон українців виїхали до Німеччини. Зокрема, у місті Мюнхен знайшли прихисток понад 60 тисяч українців, які потребують дійсних паспортних документів для створення сприятливих умов життя за кордоном.
03 Квітня, 2024 р., 16:55
З 1 квітня 2024 року ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» змінює вартість бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон. У зв’язку з цим зростає і загальна вартість оформлення цього документа.
03 Квітня, 2024 р., 16:13
03 квітня, відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 16 питань, серед основних: Про затвердження звіту виконання міського бюджету за І квартал 2024 року; Про стан інвентаризації земельних ділянок та нерухомого майна комунальної власності; Про організацію роботи закладів дошкільної освіти громади; Про роботу КУП «Комунальник» Вижницької міської ради у 2023 році; Про надання Статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; Про надання компенсації установам, організаціям, які безоплатно тимчасово розмістили внутрішньо переміщених осіб в умовах воєнного стану; Про надання дозволу на розміщення (встановлення) тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності  та ряд інших важливих питань.
03 Квітня, 2024 р., 15:09
Програма «Доступні ліки» ЯК ОТРИМАТИ БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ?
03 Квітня, 2024 р., 15:09
Вижницька міська територіальна громада щиро вдячна всім мешканцям громади, працівникам бюджетних установ, підприємствам, організаціям,  які надали благодійну допомогу протягом 2022-2023р. та І кв. 2024р. на підтримку ЗСУ та територіальної оборони.
02 Квітня, 2024 р., 14:19
Повідомлення про проведення громадських слухань, щодо виділення земельних ділянок комунальної власності юридичним та фізичним особам, в тому числі ТОВ «УКРТАУЕР», для будівництва та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (для встановлення веж мобільного зв’язку) на території Міліївського та Чорногузівського старостинських округів Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області:
27 Березня, 2024 р., 13:37
Як юридично правильно скласти рапорт до командира? Саме з таким питанням військовослужбовці часто звертаються до юристів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь