Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 Лютого, 2024 р., 15:21
На виконання запланованих фізкультурно оздоровчих заходів з ініціативи"Пліч - о - пліч" Президента України, проведено відкриту першість міста Вижниці з шахів серед юнаків та дівчат. Шахи високоінтелектуальна гра яка заставляє думати, мислити, прораховувати ходи на перед... В підсумку призові місця: Юнаки: 1 місце Товстецький Володимир 2 місце Перерва Володимир 3 місце Колодченко Володимир Дівчата: 1 місце Явдосюк Василіса 2 місце Волочій Софія 3 місце Вагіль Софія Переможці та призери народженні грамотами, медалями міського центру "Спорт для всіх" Вижницької міської ради.
13 Лютого, 2024 р., 11:39
12 лютого 2024 р. Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Вижницької громади та фахівці Вижницького районного відділу провели уроки безпеки для учнів 5-х класів Вижницького ліцею.
08 Лютого, 2024 р., 10:29
Забезпечення твердим паливом (дровами) учасників АТО/ООС, осіб, які беруть участь  у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України та членів сімей загиблих/померлих Захисників і Захисниць України, осіб, зниклих безвісти за особливих обставин на опалювальний період 2023-2024 років
06 Лютого, 2024 р., 12:44
6 січня 2024 року в районі населеного пункту Роботине Запорізької області загинув Сенчук Руслан Іванович, капітан, командир роти протитанкових ракетних комплексів 82 окремої десантно-штурмової бригади під час виконання військового обов'язку. Депутат Вижницької міської ради...
02 Лютого, 2024 р., 09:04
Плюс ще одна послуга, яку можна отримати в ЦНАП Вижницької міської ради, що за адресою м. Вижниця, вул. Грушевського 35.
31 Січня, 2024 р., 09:31
Вчора відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Вижницькій районній державній адміністрації щодо виявлення випадку грипу дикої перелітної птиці (диких лебедів) на озері поблизу с.Чортория, Брусницької територіальної громади.
25 Січня, 2024 р., 09:36
Сімейне читання - чудова традиція, успіх, який залежить від дорослих, адже саме з нас беруть приклад діти. Книги збагачують духовний світ наших дітей, забезпечують різнобічний розвиток.
22 Січня, 2024 р., 16:40
Повномасштабне вторгнення агресора, що триває, є величезним викликом для кожної української громади. Адаптуватися і змінюватися потрібно усім без винятку, незалежно від того, перебуває ТГ поблизу лінії фронту чи неподалік західних кордонів нашої держави. Найкращий спосіб ініціювати такі зміни – отримати нові знання, які допоможуть зміцнювати й розвивати рідну громаду.
22 Січня, 2024 р., 10:51
Виконавчий комітет Вижницької міської ради запрошує жителів та гостей міста на урочистий мітинг з нагоди відзначення ДНЯ СОБОРНОСТІ 22 січня на 12.00 год. на площу Героїв Майдану міста Вижниці. У цей день варто згадати дві важливі історичні події. 1. Підписання IV Універсалу Центральної Ради, яким проголосили незалежність УНР у 1918 році. 2. Проголошення Акта Злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки в 1919 році (возз'єднання українських земель в одну державу). До підписання Акта Злуки український народ був розділений між російською та Австро-Угорською імперіями. В умовах війни Україна об'єдналася тим самим заклавши основу сучасної національної ідентичності. Соборність означає всеєдність в межах однієї держави, спільних цінностей, культури, мови, традицій. Ще у 1919 році українці засвідчили, що не існує окремо східної та західної України — існує єдина незалежна Українська держава. Сьогодні ми вкотре довели, що вміння об'єднуватися робить нас непереможними навіть перед другою армією світу. Як і 105 років тому ми стоїмо пліч-о-пліч захищаючи та шануючи інтереси нашої держави та її громадян. З Днем Соборності! Переможемо! Слава Україні!
19 Січня, 2024 р., 15:19
В рамках проєкту "Спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі" Вижницької ТГ в закладах освіти Вижницької громади, старшим інспектором Ювенальної превенції, СБОС, спільно з фахівцями ГУ ДСНС України Вижницького району, було відпрацьовано порядок раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь