Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29 Грудня, 2023 р., 13:11
Новорічні свята – це зимова казка, яку чекають усі, але особливо бажана вона для дітей, які вірять в дива та чекають на їх здійснення. 
29 Грудня, 2023 р., 10:47
Наші дозвонювачі на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер (0372) 55-04-61 нерідко запитують: коли можна подавати документи для обміну паспорта громадянина України у зв’язку з закінченням терміну його дії?
29 Грудня, 2023 р., 10:37
Шановні  жителі та гості громади!
27 Грудня, 2023 р., 09:38
26 грудня 2023р., зі словами вдячності, з дзвінкою, життєстверджуючою колядкою, зі смаколиками і краєзнавчою літературою творча делегація Вижницької громади з Різдвом Христовим привітала воїнів, які проходять реабілітацію після важких поранень в лікарні м.Вашківці.
25 Грудня, 2023 р., 08:45
Шановні жителі та гості Вижницької громади! Прийміть щиросердні вітання з величним святом Різдва Христового! Різдво – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітніших мрій і помислів. У світле свято Різдва бажаю Вам з сердечною теплотою добра і благополуччя, злагоди і любові Вашим родинам! Нехай із першою різдвяною зіркою у Ваш дім зійде Боже благословення, яке стане запорукою миру, достатку, надії та впевненості, збудуться найзаповітніші мрії. Мирних та радісних різдвяних свят! З повагою, міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ
21 Грудня, 2023 р., 12:29
Звертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території Чернівецької області, що згідно вимог Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» структурні та територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області в період Новорічно-Різдвяних свят працюватимуть без додаткових вихідних згідно визначених графіків роботи.
20 Грудня, 2023 р., 15:21
20 грудня, відбулось  засідання 34-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 16 питань. Серед основних: Про  бюджет Вижницької міської територіальної громади на  2024 рік; Про затвердження плану роботи міської ради на 2024 рік; Про затвердження плану роботи міської ради на 2024 рік; Про План діяльності  Вижницької міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2024 рік; Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад; Про внесення змін до фінансового плану КУ «Центр надання соціальних послуг» Вижницької міської ради на 2024 рік; Про затвердження Детальних планів територій; Про резервування земельних ділянок для учасників бойових дій громади та ряд інших важливих питань. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.
19 Грудня, 2023 р., 10:48
Хто може скористатися спрощеним режимом регулювання трудових відносин
18 Грудня, 2023 р., 17:42
Обласним відділенням комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за підтримки Вижницької міської ради, МЦ ФЗН "Спорт для всіх", на базі Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка проведено ІІ обласний турнір з шахів пам'яті випускника коледжу, багаторазового чемпіона області з шахів - Романа Скульчука, який загинув влітку 2022 року, захищаючи Батьківщину на Донецькому напрямку. Турнір почався з урочистого відкриття, де вшанували пам'ять Романа. Приємно, що на турнір приїхав двоюрідний брат - Андрій Скульчук, військовий ЗСУ, який захищає Україну на Сумському напрямку.
15 Грудня, 2023 р., 12:34
Вижницька міська рада 18.12.2023 року проводить громадські обговорення підготовленого проєкту Договору про співробітництво територіальних громад  Вижницької міської ради, Конятинської сільської ради, Селятинської сільської ради, Усть-Путильської сільської ради, Банилівської сільської ради  у сфері  надання послуг  з охорони здоров’я у формі делегування одному із суб’єктів співробітництва іншими суб’єктами співробітництва виконання одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів (КНП «Центр ПМД» Вижницької міської  ради, що знаходиться за адресою: 59200, Чернівецька обл., м. Вижниця, вул. Українська, 34)  у вигляді он-лайн консультацій з громадськістю через ZOOM платформу об 11-00 год.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь