Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Вересня, 2024 р., 14:09
На порядок денний було винесено 18 питань, серед основних: Про проведення осіннього двомісячника  по санітарній  очистці  та  благоустрою громади; Про затвердження звіту інспектора з питань благоустрою; Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітету Вижницької міської ради; Про участь аграріїв в реалізації Програм Чернівецької ОДА; Про внесення змін до бюджету  Вижницької міської територіальної громади на 2024рік; Про надання компенсації установам,  організаціям,  які безоплатно тимчасово розмістили внутрішньо- переміщених  осіб в умовах воєнного стану; Про взяття на квартирний  облік; Про створення логопедичних пунктів у закладах освіти  Вижницької громади та ряд інших важливих питань.
04 Вересня, 2024 р., 09:42
Дзвінок вже продзвенів, і наші учні готові зануритися у захоплюючий світ знань, пригод та нових досягнень! Це новий старт у 2024/2025 навчальному році. Збройним Силам України щира подяка за першовересневу зустріч та можливість розпочати новий навчальний рік.
03 Вересня, 2024 р., 11:11
Збірна команда Вижницької громади, посівши вчетверте поспіль перше місце в обласних спортивних змаганнях серед команд міських територіальних громад ГО «ВФСТ «Колос» прийняла участь у всеукраїнських спортивних змаганнях серед команд міських територіальних громад України, які проходили 27-30 серпня в м.Берегово і зайняла 5 місце поміж 17 команд. Учасники заходу прийняли участь у слідуючих видах спорту: волейбол, гирьовий спорт, настільний теніс, шашки, шахи, дартс.
02 Вересня, 2024 р., 14:40
У Вижниці успішно провели День Спільнодії, який став частиною Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» з ініціативи першої леді України Олени Зеленської.
30 Серпня, 2024 р., 15:24
Міським центром ФЗН «Спорт для всіх» Вижницької міської ради, в рамках заходів до 33-ї річниці Дня Незалежності України, на міському стадіоні «Черемош» проведено дитячий турнір з футболу. Всі ігри проходили в цікавій, захоплюючій боротьбі. В фінальній зустрічі збірна команда міста Вижниці з мінімальною перевагою перемогла юних футболістів дитячої команди села Чорногузи. Переможці та призери були нагороджені призами виділеними організаторами. Всі учасники щиро вдячні ЗСУ, що надають можливість проводити такі заходи!
30 Серпня, 2024 р., 12:29
Верховною Радою України прийнято Закон щодо правового статусу іноземців та осіб без громадянства, які беруть участь у захисті територіальної цілісності та недоторканності України (реєстр. № 9585).
29 Серпня, 2024 р., 15:28
29 серпня у місті Вижниці на площі Героїв Майдану біля Алеї Слави жителі та гості міста вшанували пам’ять Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. У ці дні, 2014 року, стався один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни – вихід українських воїнів з оточення під Іловайськом. Коли українські військові колонами виходили «зеленим коридором», росіяни порушили домовленості та розстріляли їх. Тому сьогодні ми з особливим болем і вдячністю згадуємо Героїв, які віддали своє життя за свободу, незалежність і мир в Україні. Щорічно в цей день ми згадуємо не лише тих, хто загинув під Іловайськом, а й вшановуємо пам’ять усіх полеглих Захисників і Захисниць України в російсько-українській війні, починаючи з 2014 року. Вічна пам'ять і слава усім українським Захисникам! Пам’ятаємо! Слава Україні!
29 Серпня, 2024 р., 10:55
Нині в базі Чернівецького обласного центру зайнятості є понад 620 вакансій. Понад 90 вільних посад – в галузі освіти.
29 Серпня, 2024 р., 10:53
На «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер (0372) 55-04-61 нерідко надходять запитання щодо можливості отримання готового документа іншими особами – родичами, друзями, знайомими тощо. Питання набуло особливої актуальності в умовах воєнного стану, коли заявники з різних причин не мають можливості вчасно забрати свій паспорт за місцем подання заяви.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь