Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Липня, 2024 р., 16:15
Для гідного вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні: Миколи ВОЛОШЕНЮКА, розпорядженням заступника міського голови Сергія КОЛОТИЛА, 27 та 28 липня 2024 року оголошено ДНЯМИ ЖАЛОБИ. 
26 Липня, 2024 р., 15:56
На жаль, знову до нас із війни надійшла сумна звістка. Вижницька територіальна громада втратила ще одного Героя – старшого солдата, водія кулеметного відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону військової частини А4267 ВОЛОШЕНЮКА Миколу Юрійовича 1983 року народження, уродженця  с.Мілієве. 
26 Липня, 2024 р., 10:35
Чернівецька обласна державна адміністрація (обласна військова адміністрація) спільно з «Благодійним Фондом Діти Героїв» (далі – БФ Діти Героїв) підписали меморандум про співпрацю з метою допомогти дітям та їх сім’ям, що залишилися без одного чи двох батьків під час військової агресії російської федерації проти України, зокрема які проживають/тимчасово перебувають на території Чернівецької області.
24 Липня, 2024 р., 16:08
Міграційна служба Чернівецької області надає важливу інформацію щодо організації безбар’єрних подій та нагадує про актуальні правила оформлення закордонних паспортів.
23 Липня, 2024 р., 16:25
В кінотеатрі імені Т.Г.Шевченка в м.Вижниця заплановані покази документального фільму, що досліджує військовий гумор та стійкість. Через 3 теми – воєнний побут, «паперова» армія та бойові курйози – глядачі зможуть побачити, як українці жартують, аби лишатися собою та продовжувати боротьбу з ворогом. Героями стрічки стали українські військові з 17-ої окремої танкової бригади, медичної служби Інтернаціонального легіону, Групи Тора та Групи Молота.
23 Липня, 2024 р., 09:39
За підтримки Партнерства «Українського Народного Дому у Чернівцях та IM.  Swedish DeveLopment Partner бібліотека для дітей Вижницької міської ради здобула перемогу у конкурсі громадських ініціатив з проєктом «Казкотерапія у Вижницькій громаді».
22 Липня, 2024 р., 09:45
Мета донації - підвищення операційної спроможності даної служби під час виконання своїх функцій щодо вирішення питань внутрішньо переміщених осіб. Передача авто є однією зі складових комплексу заходів, що спрямовані на більш якісне задоволення потреб ВПО, які проживають на території громади. «Гірська місцевість нашої громади завжди вимагала більшої мобільності у наданні соціальних послуг, - каже заступник міського голови Сергій Колотило, - швидке надання гуманітарної допомоги, охоплення послугами маломобільних груп населення завдяки наданому авто стане доступнішим ширшому колу наших нових жителів, які замешкали в різних куточках Вижницької ТГ». Незабаром автівка зробить свої перші виїзди: повезе допомогу гористими дорогами до самотніх людей літнього віку.
19 Липня, 2024 р., 15:11
Про внесення змін до Порядку надання грошової допомоги Захисникам і Захисницям військовим капеланам, постраждалим учасникам Революції Гідності та членам їх сімей, а також членам сімей загиблих/померлих волонтерів, Захисників і Захисниць та постраждалих учасників Революції Гідності у 2024 році
18 Липня, 2024 р., 14:55
Екватор літнього відпускного сезону, тож в підрозділах міграційної служби спостерігається звичний для цієї пори підвищений попит на адміністративну послугу з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. 
16 Липня, 2024 р., 09:26
Шановні бухгалтери та аудитори! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня бухгалтера та аудитора!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь