Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КУП "КОМУНАЛЬНИК"

Дата: 15.04.2022 13:11
Кількість переглядів: 292

Інформаційне повідомлення КУП «Комунальник»

про  проведення громадського обговорення типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та послуги з поводження з твердими побутовими відходами

 

Відповідно до рішень виконавчого комітету Вижницької міської ради Чернівецької області «Про визначення КУП «Комунальник» виконавцем послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, а також послуг з поводження з побутовими відходами на території населених пунктів Вижницької міської територіальної громади», комунальне унітарне підприємство «Комунальник» визначено виконавцем послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, а також з послуг з поводження з побутовими відходами для населенню, бюджетних організацій, іншим підприємствам та організаціям Вижницької об’єднаної територіальної громади.

З огляду на зазначене, КУП «Комунальник» укладатиме договори на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення та послуги з поводженням з твердими побутовими відходами зі споживачами населених пунктів Вижницької об’єднаної територіальної громади.

Порядок укладання договорів визначено ст.12 та ст.13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

Відповідно до вимог ст. 7 вищезазначеного Закону України споживач зобов’язаний укладати договори про надання житлово-комунальних послуг у порядку і випадках, визначених Законом України.

Відповідно до пунктів 1 і 2 частини першої статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» затверджено правила та типові договори:

типовий договір з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення  (без обслуговування внутрішньобудинкових систем);

типовий договір з послуги з поводження з побутовими відходами;

      Враховуючи викладене КУП «Комунальник» оприлюднено вищезазначені типові договори для ознайомлення.

З повним текстом типових договорів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Вижницької міської ради за адресою: https://vnmiscrada.gov.ua/, КУП «Комунальник» на інформаційних стендах в адміністративному приміщенні КУП «Комунальник» за адресою: м. Вижниця, вул. В. Івасюка, 5.

Зауваження та пропозиції до типових договорів просимо надавати до 15.05.2022 (включно) року на поштову адресу: м. Вижниця, вул. В. Івасюка, 5 (письмово).

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР
про надання послуг з поводження з побутовими відходами

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР
(ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ)

з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання

(без обслуговування внутрішньобудинкових систем)

НАКАЗ № 18


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь