Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Спортивні новини"

Дата: 19.05.2022 14:56
Кількість переглядів: 243

14.05.2022 Юні футболісти Вижницької ДЮСШ за підтримки міської ради взяли участь у благодійному турнірі з міні-футболу на підтримку ЗСУ "Футбол заради життя" який проходив в с. Мілієво під егідою обласної асоціації футболу. Виграли з рахунком 2/1 у команди ДЮСШ Мілієво та поступилися 1/2 ДЮСШ Іспас. Отримали в нагороду футбольні м'ячі та призи від організаторів змагань. 

15.05.2022 Взяли участь у чемпіонаті області з легкої атлетики на підтримку ЗСУ в м.Чернівцях. Голобуцький Роман 2 місце в бігу на 400м. Пелипко Валентин 3 місце в бігу на 800м. Резніков Ярослав 2 місце на 400м та 100м. Були нагороджені медалями, грамотами та призами із рук чемпіона світу з легкої атлетики - Івана Гешко. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису16.05.2022 Провели дружню товариську зустріч із збірною командою "Юніор" с-ще. Берегомет трьома віковими групами. Приємно, що активну участь в усіх змаганнях взяли юні спортсмени із числа тимчасово переселених.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь