Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як оплатити оформлення паспортного документа

Дата: 20.05.2022 10:37
Кількість переглядів: 236

     Фото без описуЗвертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства, які перебувають на території Чернівецької області, що на сайті ДМС України за посиланням https://dmsu.gov.ua/seivices/epayinent.html працює електронний сервіс «Онлайн-оплата послуг». За його допомогою ви можете провести дистанційно платіж, попередньо надавши наступну інформацію:

  • назва адміністративної послуги;
  •   - назва структурного/територіального підрозділу, де плануються отримання зазначеної послуги;
  • термін оформлення паспортного документа;
  • прізвище, ім’я та по-батькові отримувача послуги (у разi оформлення документа для неповнолітніх осіб відповідні дані дітей);
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків фізичної особи, малолітньої або неповнолітньої дитини (за наявності);
  • серія та номер паспорта громадянина України або серія або номер свідоцтва про народження (якщо отримувачем послуги с неповнолітня особа);

   Після успішної транзакції на зазначений номер телефону заявник отримує відповідний код талона, який необхідно Ввести до форми оплати онлайн у вкладенні «Moï квитанції».

Уразі виникнення будь-яких ускладнень звертайтеся на телефони служби технічної підтримки сервісу: (097) 470-05-05, (066) 470—05-05, (073) 470-05-05.

 Також на сайті ДМС України працює сервіс «Платіжні реквізити» https://dmsu.цov.ua/services/payment.html, за допомогою якого ви можете здійснити оплату за отримання обраної адміністративної послуги у будь-якій банківській установі.

   Водночас у більшості структурних та територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області безпосередньо в адміністративних приміщеннях або поруч із ними встановлені банківські термінали, біля яких працюють банківські працівники, які допоможуть вам здійснити оплату.

  3 ycix питань щодо виникнення ускладнень пiд час здійснення оплaти за отримання адміністративних міграційних послуг звертайтеся на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер: 0372-55-04-61.

                                                                                                                                      Управління ДМС у

Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь