Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щира ПОДЯКА всім небайдужим жителям громади

Дата: 20.05.2022 15:54
Кількість переглядів: 1617

Виконавчий комітет Вижницької територіальної  громади вкотре щиро дякує всім небайдужим жителям громади,  тим, хто в такий складний та важливий для нашої країни час не залишається осторонь, а вносить свій посильний внесок для досягнення    нашої загальної цілі – ПЕРЕМОГИ!!! З самого початку повномасштабного вторгнення  росії  в Україну  Вижницька громада єдиною силою  робить все можливе для оборони  держави, адже потрібно багато сил, витримки і коштів.

Ваша допомога є надважливою як для  наших захисників, які протистоять агресору, так і людям які потерпіли від агресора, втративши свої домівки, засоби вжитку та роботу.

        У період війни  відкрито  рахунок  гуманітарного штабу Вижницької міської ради куди надходять  кошти від жителів громади.  Трудові колективи усіх установ та закладів Вижницької громади перерахували свій одноденний заробіток на потреби Збройних Сил України. Велика вдячність  небайдужим жителям, які перерахували  кошти на рахунок чи принесли особисто до штабу.

         З великою вірою у перемогу надходить фінансова підтримка від релігійних громад  усіх конфесій та віросповідань, зокрема від Свято-Троїцької  церкви м.Вижниці, монастиря Серафима Саровського с.Іспас, громади Михайлівської церкви м.Вижниця, Свято-Вознесенської церкви с.Іспас, громади Миколавської церкви с.Виженка,  церкви   Присвятої Богородиці   с.Чорногузи, церкви Святої Параскеви-Сербської  с.Мілієве, церковної громади  Іова Почаївського с.Мілієве, Свято-Параскевської церкви с.Багна, Свято Миколаївської УПЦ с.Черешенька, Свято Миколаївської ПЦУ с. Черешенька.

           Висловлюємо щирі слова вдячності нашим підприємцям, фізичним та юридичним особам зокрема ПАТ «Вижницький ДОК» (Петраш Ю.І.),  Газінвест  (Вінтонюк І.М.), ТОВ «Біонеріка», Івану Ковалю, Анатолію Куді ,Івану Закусилу, Ліані Бондарєвій, Сніжані  Никифорчин, Олександру Кудрику, Дмитру Горобцю, Ярославі Біляк, Віталію Хамзаєву, Галині Бежнар, ПП «Гірський Узвіз» , Володимиру Ямницькому, Ярославу  Чікелю,  Петру Климу, Степану Кириляку, Василю Ватричу, Марині Кисилиці, Степанії Ямницькій, Віталію Косовичу, Галині Ганаковській та іншим громадянам, які  щораз надають посильну  фінансову допомогу  для  потреб Збройних Сил України  та переселенців, які отримали прихисток в нашій громаді.

            Фронт  потребує мобільності і безперервного транспортного сполучення. Велика подяка   за фінансову підтримку  для придбання транспортних засобів для Збройних Сил Украйни. Вижницькою міською радою придбано 5 транспортних засобів, з яких три  придбані військовослужбовцями Іваном Рибаком, Олександром  Климом  та Миколою Гакманом,  інші два транспортні засоби закуплені за кошти жителів міста та підприємцями. 

У старостатах Вижницької громади, за кошти жителів населених пунктів придбано ряд транспортних засобів зокрема: с.Іспас ( Гордійчук О.Т.) придбано  шість транспортних засобів; с.Чорногузи (Томко Д.Г.) - три транспортні засоби с.Мілієве (Гафюк В.Г.) - два транспортні засоби придбані  за кошти жителів села.

Завдяки небайдужим  ініціативним жителям громади та представників бізнесу, зібрано багато домашньої продукції та товарів. Всю зібрану продукцію та речі передано гуманітарним вантажем для військовослужбовців Збройних сил України та мирним жителям в постраждалі від війни регіони.

         У цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Значна допомога  Вижницькій громаді приходить з-за кордону. Висловлюємо слова подяки за гуманітарну та фінансову  підтримк,у яку ми отримуємо в цей складний період для Збройних Сил України  та  вимушених переселенців Марині Чубик, Галині Колотило, Наталії Додяк (молодшій),ГО  «Українки в Греції» , ГО «Друзі з Італії», ГО «Італія –Євромайдан» та ін.

        З початку бомбардувань мирних українських міст і сіл Вижницька громада стала прихистком для  численних  вимушених переселенців. Велика вдячність всім за організацію поселення та харчування наших українців зокрема це Вижницька  спеціалізована  школа-інтернат (директор Валерій Клим), Виженський ЗЗСО (директор Надія Попадюк), Вижницький фаховий коледж мистецтва та дизайну ім.  В.Шкрібляка (директор Роман Гаврилюк).

       Працівники Коледжу закладів освіти культури Вижницької громади не тільки дали прихисток внутрішньо переміщеним особам, а і виготовляють маскувальні сітки, пончо транспортні перепони (їжаки), турнікети, ліплять вареники, готують продуктові передачі для наших воїнів. Подяка усім волонтерам, небайдужим та згуртованим!

          Прихожанами  греко-католицької церкви Св.Петра і Павла та Свято–Троїцької церкви  м.Вижниця  організовано безкоштовні обіди та випікання хліба для нужденних. Служителі  всіх  церков, які окрім матеріальної допомоги, щоденно  правлять Молебень за волю та мир в Україні ,  правлять Служби за повернення додому всіх мобілізованих.

          Працівники    Вижницької міської ради, депутатський корпус, старости співпрацюють  та координують свою роботу з  ГО  «Волонтери Вижниці» (керівник Володимир Валявський), ГО «Червона рута» (керівник  Ірина Колотило) та з іншими.

Шановні жителі громади надаючи допомогу, ВИ надаєте не просто матеріальне цінності, а даруєте радість  та надію на краще життя. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя та здоров’я інших. Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!!!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь