Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щиро дякуємо за допомогу ACTED

Дата: 23.05.2022 14:15
Кількість переглядів: 254

У Вижницькій громаді  з робочим візитом побували представники ACTED. Це французька гуманітарна організація, яка присутня в Україні з 2015 року, свою діяльність скеровує на допомогу вразливим та постраждалим від конфлікту групам населення. З початку війни, після 24 лютого 2022 року,  ACTED значну увагу приділяє допомозі в оснащенні пунктів тимчасового проживання українців, які в зв’язку з військовими діями на території  їх проживання вимушені були залишити свій дім та переселитися в більш безпечні території України, та отримали статус   внутрішньо  переміщених   осіб.

На території громади проживає велика кількість осіб, які були вимушені залишити свої домівки у Харківській, Херсонській, Донецькій, Сумській, Чернігівській та інших  областях. Перебуваючи з візитом у Вижницькій громаді, представники ACTED  зустрілися із Вижницьким міським головою Олексієм ЧЕПЕЛЕМ, відвідали пункти тимчасового проживання внутрішньо переміщених  осіб, які розташовані  у Виженському ЗЗСО І-ІІ ступенів Вижницької міської ради, у Вижницькому фаховому коледжі мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка.  Зустрілися із керівниками цих закладів, поспілкувалися із людьми, які там проживають, вивчили їх нагальні потреби.

 Проаналізувавши всі потреби, за дуже короткий час, представники ACTED надали гуманітарну допомогу до пунктів тимчасового проживання  вимушених переселенців на території громади.

Вижницька міська рада та внутрішньо переміщені особи, які тимчасово проживають на території громади,  висловлюють щиру подяку неурядовій організації «ACTED», її представникам, людям, які долучились до цієї благородної місії,  за оперативність, розуміння та підтримку тим, хто її дійсно потребує. Ваша активна життєва позиція, чуйне серце  заслуговують  на  глибоку повагу. Хай доля дарує  Вам нові  успіхи і здобутки. Здоров’я, щастя та достатку!

   Сподіваємость  на подальшу співпрацю! Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь