Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Вижниці відзначили День захисту дітей

Дата: 02.06.2022 14:10
Кількість переглядів: 240

Першого червня весь світ відзначає День захисту дітей. З повномасштабним вторгненням росії в Україну захист дитинства став основним завданням країни.

Першого червня на площі Героїв Майдану в м.Вижниця відбулась міська благодійна Ярмарка на допомогу Збройним Силам України. Окрім торгівлі солодкими смаколиками в програмі Ярмарки була розгорнута тематична виставка української книги Вижницької публічної бібліотеки, майстер-клас кляксограіії від працівниць дитячої бібліотеки, виставка робіт студентів та викладачів Вижницького фахового коледжу мистецтва та дизайну, виставку малюнків та пісенні дарунки від вихованців Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості. Всі відвідувачі Ярмарки мали змогу придбати збірки поезій буковинських авторів Тамари Севернюк та Віктора Максимчука, дослідження українського фольклору народної артистки України Валентини Ковальської, книги спогадів про Назарія Яремчука Михайла Маслія. Центр безоплатної правової допомоги (керівниця Людмила Мацюк) та ГО «Центр розвитку громад. Ідея.Дія.Результат» (керівниця Галина Єрема) провели флешмоб «Діти України».

 Наша Мистецька школа також брала активну участь. А саме. Танцювальний колектив "Смеріченька" (керівниця Ірина Хотимська) продемонстрував хореографічну композицію "Ми з України". Викладачі та учні художнього відділення організували мистецьку акцію - малюнок на асфальті та підготували для реалізації відкритки з репродукціями всіх дитячих малюнків, які були розміщені на всіх видних місцям міста і створили імпровізовану галерею просто неба. А о 15.00 в ошатному залі міського будинку культури відбулось урочисте вручення випускникам Свідоцтва про закінчення навчання в школі.

Дитинство та юність наших дітей назавжди обпалені війною. Тож хай сьогоднішній день відверне хоч на мить від тривожних думок і переживань.

 

 

Ганна ВАТАМАНЮК

Заступниця директора

 Мистецької школи

 Вижницької міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь