Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Порядок бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану

Дата: 13.06.2022 14:47
Кількість переглядів: 455

Бронювання здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2022 року №194 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного часу» (із змінами) у відповідності до статей 12 та 25 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію».

          Відповідно до статті 25 Закону встановлено, що бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання. Це стосується зокрема і відповідних сфер управління та галузей агропромислового сектору національної економіки щодо задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань, сил цивільного захисту, національної економіки та забезпечення життєдіяльності населення в умовах особливого періоду.

          Для бронювання працівників сільськогосподарські підприємства можуть безпосередньо надсилати до Мінагрополітики на електронну адресу: Agromobplan2022@gmail.com  наступні документи:

          1. Супровідний лист з обґрунтуванням пропозицій щодо бронювання військовозобов’язаних, зазначенням електронної адреси підприємства, контактних номерів телефонів та осіб у форматі pdf із зазначенням дати та номеру договору на виконання мобілізаційних завдань;

2. Пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних у форматі Excel за посиланням:

https://drive.google.com/drive/u/2/folders/1OkX2JSFeU6D8OKymoWyapz8JLKejxKbU;

          3. Ці ж пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних за підписом керівника у форматі pdf;  

          4. Копію листа обласної або районної військової адміністрації про підтвердження наявності у підприємства мобілізаційних завдань.

Крім того, у Чернівецькій обласній військовій адміністрації створена комісія, яка розглядає звернення щодо можливого бронювання та надає пропозиції в Міністерство оборони України. Комісії подаються наступні документи:

          1. Супровідний лист з обґрунтуванням пропозицій щодо бронювання військовозобов’язаних, зазначенням електронної адреси підприємства, контактних номерів телефонів та осіб у форматі pdf із зазначенням дати та номеру договору на виконання мобілізаційних завдань;

          2. Пропозиції щодо бронювання військовозобов’язаних у форматі Excel  та за підписом керівника у форматі pdf;

          3. Копію листа обласної або районної військової адміністрації про підтвердження наявності у підприємства мобілізаційних завдань.

          Після розгляду Міністерством оборони України пропозицій щодо бронювання військовозобов’язаних та отримання відповідного підтвердження у формі наказу суб’єкт господарювання звертається до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки з відповідним наказом та бронює своїх військовозобов’язаних працівників.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь