Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підприємці можуть отримати мікрогрант для запуску нового або розвитку діючого бізнесу

Дата: 07.07.2022 10:05
Кількість переглядів: 170

Для запуску нового або розвитку діючого бізнесу зі створенням нових робочих місць підприємці можуть скористатися урядовою програмою та отримати мікрогрант від 50 до 250 тис.грн. Дія, Ощадбанк та Державна служба зайнятості розпочали працювати з охочими отримати мікрогрант на власну справу.

Учасниками програми можуть стати суб’єкти мікропідприємництва чи малого підприємництва (фізична особа-підприємець або юридична особа), крім суб’єктів господарювання державного та комунального секторів економіки.

Мікрогрант можна отримати на  придбання обладнання, закупівлю сировини та матеріалів, орендну плату за нежитлове приміщення, лізинг обладнання.

Умови отримання гранту: створення робочих місць на період надання гранту.

Розмір гранту від 50 тис. грн, до 150 тис. грн за умови створення 1 робочого місця на весь період надання гранту або до 250 тис грн. за умови створення 2 робочих місць на термін дії програми.

Консультацію щодо умов програми та оформлення заявки можна отримати у відділенні Ощадбанк, центрі зайнятості, онлайн-підтримці - через чат-бот Державної служби зайнятості @DCZ_worknow_bot .

  • Уряд робить все можливе, щоб підтримати економіку країни та наших громадян у цей непростий час. З 1 липня стартувало 6 проектів за програмою «єРобота» з розвитку підприємництва та навчання. Це гранти від держави на створення власної справи, розширення малого та середнього бізнесу, нову кар’єру, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь