Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Буковині за перше півріччя 2022 року роботу знайшли 3333 особи

Дата: 11.07.2022 10:55
Кількість переглядів: 179

Впродовж січня-червня 2022 року 1267 роботодавців подали інформацію про наявність 4854 вакантних посад, що на 4,3% більше порівняно з відповідним періодом 2021 року.

За сприянням обласної служби зайнятості за цей час забезпечено роботою 3333 особи. Середня тривалість укомплектування вакансій (без урахування терміну проходження профнавчання) становить 12 днів.

  • Особливу увагу фахівці служби зайнятості приділяють наданню соціальних послуг внутрішньо переміщеним особа, які змінили місце проживання у зв’язку з військовими діями. З 1 січня по 30 червня 2022 року до служби зайнятості звернулись 1888 внутрішньо переміщених осіб, з них отримали статус безробітного 919 осіб. Всього отримали роботу 266 осіб. Станом на 1 липня 2022 року продовжують отримувати послуги обласної служби зайнятості  568 безробітних осіб, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Найбільше пропозицій роботи зареєстровано для працевлаштування робітників з обслуговування, експлуатації устаткування та машин 23,5%, кваліфікованих робітників з інструментом 19,6%, робітників найпростіших професій 11%, фахівців 10,7%, працівників сфери торгівлі та послуг 10%, для професіоналів 9,4%.

Зменшилося навантаження на одну вільну вакансію на 1 особу  і наразі становить 9 осіб. Послуги Чернівецької обласної  служби зайнятості отримує 4956 безробітних, кількість актуальних вакансій становить 558 одиниць.

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості https://bit.ly/3Il7JmV.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

 

 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятостіФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь