Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До УДМС в Чернівецькій області надходять українські паспорти, оформлені в квітні-травні

Дата: 21.07.2022 11:48
Кількість переглядів: 206

Звертаємо увагу краян та внутрішньо переміщених осіб, що заявники, які подавали документи на оформлення ІD-картки в квітні-травні поточного року, поступово отримують паспорти, які з технічних причин довгий час залишалися у черзі на друк. Водночас до підрозділів Управління надходять закордонні паспорти, оформлені у терміновому режимі 3-4 тижні тому.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану вимушено порушені нормативні терміни виготовлення паспортних документів. Однак Поліграфкомбінат «Україна» намагається усунути технічні проблеми та повернутися до друку паспортів в штатному режимі:  ID-карток та закордонних паспортів –  впродовж 20 робочих днів в регламентному порядку, 10 та 7 робочих днів відповідно – у терміновому. 

Особи, які очікують надходження паспортного документа, можуть самостійно відстежувати стан його готовності за допомогою електронного сервісу «Перевірка стану оформлення документів» на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html . У разі появи статусу «Документ доставлений до підрозділу Міграційної служби /дата/ та може бути отриманий заявником» відправляйтеся до відділення УДМС та забирайте свій паспорт.

Більше інформації за телефоном «Гаряча лінія» Управління ДМС у Чернівецькій області за номером: 0372-55-04.61.

Управління ДМС у

Чернівецькій областіФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь