Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Створення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Вижницької міської ради

Дата: 01.09.2022 12:14
Кількість переглядів: 347

     З метою вирішення питань, пов'язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Вижницької міської територіальної громади, рішенням виконавчого комітету Вижницької міської ради від 24.08.2022  року № 142 створено Координаційну раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Вижницької міської ради, затверджено Положення про Координаційну раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Вижницької міської ради. Метою діяльності Координаційної ради є сприяння вирішенню питань, пов'язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, підтримка та захист суб’єктів підприємництва, які перемістилися на територію  Вижницької міської територіальної громади. Завдання Координаційної ради - налагодження співпраці  Вижницької міської ради, її виконавчого комітету з підприємствами, установами, організаціями, громадськими об'єднаннями, міжнародними та науковими організаціями, засобами масової інформації, іншими інститутами громадянського суспільства з питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

До складу Координаційної ради можуть входити громадяни України, яким виповнилось 18 років і які проживають на території Вижницької міської територіальної громади (в тому числі громадяни, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи на території Вижницкої міської територіальної громади, та/або є представниками суб’єктів господарювання, що перемістилися на територію вказаної громади внаслідок військової агресії російської федерації проти України та сплачують податки до бюджету Вижницької міської територіальної громади, та/або є представниками місцевих, регіональних чи національних громадських організацій, які реалізують проєкти у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб.

Чисельність внутрішньо  переміщених  осіб у складі Координаційної  Ради повинно становити  не менше як 25 відсотків  від затвердженого кількісного складу членів Ради.

До складу Координаційної ради може бути обрано не більше одного представника від кожної громадської організації або суб’єкта господарювання, який перемістив свій бізнес на територію Чернівецької міської територіальної громади та виявив бажання увійти до її складу.

 Для забезпечення діяльності Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб, виконавчий комітет Вижницької міської ради, з метою організації роботи по відбору кандидатів до складу  Координаційної ради, звертається до вищезгаданих осіб, які проживають на території Вижницької міської територіальної громади – надавати кандидатури до складу Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб. 

Громадські організації, суб’єкти господарювання делегують своїх представників до складу Координаційної ради.

Кандидати до складу Координаційної ради подають до Вижницької міської ради такі документи:

     1. Заяву у довільній формі про прийняття до складу Координаційної ради (для кандидатів визначених абзацом першим пункту 4.5. Положення).

     2. Згоду на обробку персональних даних.

          3. Затверджену керівником або іншою уповноваженою особою інформацію за останні 6 місяців про діяльність громадської організації, відповідно до цільового спрямування діяльності Координаційної ради (для суб’єктів громадянського суспільства, які делегують своїх представників до складу Координаційної ради).

4. Відомості з Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про державну реєстрацію громадських організацій.

           5. Відомості з Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань про переміщення (зміну місцезнаходження) суб’єкта господарювання на територію Вижницької міської територіальної громади після 24.02.2022 року та документальне підтвердження сплати податків до бюджету цієї територіальної громади (для представників переміщеного бізнесу).

  6. Рішення громадської організації, суб’єкта господарювання  про

   делегування кандидата до складу Координаційної ради.

  7. Кандидати до складу Координаційної ради, які проживають на території  Вижницької міської територіальної громади,  подають копії: документа, який посвідчує адресу місця реєстрації/проживання такої особи, внутрішньо переміщені особи - довідки встановленої форми про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи на території Вижницької міської територіальної громади.

До складу Координаційної ради може бути обрано не більше одного представника від кожної громадської організації або суб’єкта господарювання, який перемістив свій бізнес на територію Чернівецької міської територіальної громади та виявив бажання увійти до її складу.

Термін прийому заяв – до 01 жовтня 2022 року.                                                                     

РІШЕННЯ ТА ПОЛОЖЕННЯ

про Координаційну раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті  Вижницької міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь