Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Серпневе зібрання освітян Вижниччини

Дата: 02.09.2022 09:10
Кількість переглядів: 140

30 серпня 2022 року у приміщенні сесійної зали Вижницької міської ради відбулась традиційна серпнева освітянська конференція керівників закладів освіти Вижницької громади.
Відповідно до вимог нинішнього часу конференція була проведена у стислому форматі - з обмеженою кількістю учасників. У роботі конференції взяли участь Вижницький міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ, голова райкому профспілки працівників освіти Вижницького району Ярослав БОРСУК, голова Вижницького районного товариства «Просвіта» Дмитро НИКИФОРЯК.
З доповіддю «Про підсумки розвитку освіти у 2021/2022 навчальному році та завдання на 2022/2023 навчальний рік» виступила Галина ТОКАР, начальник відділу освіти, культури, медицини і спорту.
Підведено підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначені досягнення у роботі педагогічних колективів, а разом з тим - акцентувалась увага на помилках та упущеннях у роботі, пошуку шляхів вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами громади, визначені також завдання на новий навчальний рік
До роботи конференції в онлайн режимі долучилась головна спеціалістка відділу інституційного аудиту Державної служби якості у Чернівецькій області Христина ФЕШТРИГА, яка презентувала можливості застосування інформаційно-аналітичної системи EvaluEd для розбудови системи забезпечення якості освіти, зокрема шляхом самооцінювання освітніх й управлінських процесів закладів освіти та проведення зовнішнього оцінювання шкіл.
Важливим питанням у новому навчальному році є питання формувального оцінювання. З презентацією по даному питанню виступив Олексій БОРСУК, директор ЦПРПП Вижницької міської ради.
У роботі конференції взяла участь Вікторія ГАРАЗДЮК, практичний психолог Міліївського ЗЗСО, яка представила цікаву і актуальну презентацію для закладів освіти сьогодення це - "Психологічний аспект супроводу дітей в укриттях. Алгоритм діяльності працівників психологічної служби"
З вітальним словом до учасників конференції звернувся міський голова, який підсумував усе, що зроблено протягом літнього періоду для облаштування укриттів, оновлення матеріально-технічної бази шкіл, покращення умов для навчання учнів та праці освітян та подякував освітянам за те, що швидко випробовували освітні платформи, нові методи, а ще наголосив на важливості співпраці батьків і освітян заради дітей та успішної реалізації шкільної реформи, також відзначив Подяками кращі колективи громади.
Новий навчальний рік розпочався! Нових всім звершень і здобутків, шановні освітяни! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь