Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Серпневе зібрання освітян Вижниччини

Дата: 02.09.2022 09:10
Кількість переглядів: 171

30 серпня 2022 року у приміщенні сесійної зали Вижницької міської ради відбулась традиційна серпнева освітянська конференція керівників закладів освіти Вижницької громади.
Відповідно до вимог нинішнього часу конференція була проведена у стислому форматі - з обмеженою кількістю учасників. У роботі конференції взяли участь Вижницький міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ, голова райкому профспілки працівників освіти Вижницького району Ярослав БОРСУК, голова Вижницького районного товариства «Просвіта» Дмитро НИКИФОРЯК.
З доповіддю «Про підсумки розвитку освіти у 2021/2022 навчальному році та завдання на 2022/2023 навчальний рік» виступила Галина ТОКАР, начальник відділу освіти, культури, медицини і спорту.
Підведено підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначені досягнення у роботі педагогічних колективів, а разом з тим - акцентувалась увага на помилках та упущеннях у роботі, пошуку шляхів вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами громади, визначені також завдання на новий навчальний рік
До роботи конференції в онлайн режимі долучилась головна спеціалістка відділу інституційного аудиту Державної служби якості у Чернівецькій області Христина ФЕШТРИГА, яка презентувала можливості застосування інформаційно-аналітичної системи EvaluEd для розбудови системи забезпечення якості освіти, зокрема шляхом самооцінювання освітніх й управлінських процесів закладів освіти та проведення зовнішнього оцінювання шкіл.
Важливим питанням у новому навчальному році є питання формувального оцінювання. З презентацією по даному питанню виступив Олексій БОРСУК, директор ЦПРПП Вижницької міської ради.
У роботі конференції взяла участь Вікторія ГАРАЗДЮК, практичний психолог Міліївського ЗЗСО, яка представила цікаву і актуальну презентацію для закладів освіти сьогодення це - "Психологічний аспект супроводу дітей в укриттях. Алгоритм діяльності працівників психологічної служби"
З вітальним словом до учасників конференції звернувся міський голова, який підсумував усе, що зроблено протягом літнього періоду для облаштування укриттів, оновлення матеріально-технічної бази шкіл, покращення умов для навчання учнів та праці освітян та подякував освітянам за те, що швидко випробовували освітні платформи, нові методи, а ще наголосив на важливості співпраці батьків і освітян заради дітей та успішної реалізації шкільної реформи, також відзначив Подяками кращі колективи громади.
Новий навчальний рік розпочався! Нових всім звершень і здобутків, шановні освітяни! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь