Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

Дата: 13.09.2022 10:10
Кількість переглядів: 231

Вижницька міська рада оголошує конкурсний відбір на заміщення посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Вижницької міської ради.

Найменування і місцезнаходження закладу: комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Вижницької міської ради, 59200 вул.Українська, 88 А м.Вижниця Чернівецька область.

Повна назва вакантної посади: директор.

Кваліфікаційні вимоги до посади директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Вижницької міської ради: особа є громадянином України, вільно володіє державною мовою, вища освіта ступеня магістра за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія») та стаж роботи за фахом не менше 5-х років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до відділу правового забезпечення, організаційно-кадрової роботи та зв’язків з громадськістю Вижницької міської ради наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- особовий листок з обліку кадрів форми П-2 з 2-ма фотокартками 4х6 та автобіографією;

- копії документів про освіту (з додатками);

- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду, яка видається відповідно до Порядку проведення обов’язкових попередніх та періодичних психіатричних оглядів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 вересня 2000 року №1465;

- довідку про наявність або відсутність судимостей;

- витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення; - підтвердження подання декларації кандидата на посаду через Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік;

- копії паспорта та ідентифікаційного коду;

- письмову згоду на обробку персональних даних;

- копію трудової книжки;

- копію посвідчення про проходження навчання з питань управлінської діяльності (при наявності);

- копію військового квитка (для військовозобов’язаних);

- атестаційний лист (останній, за умови проходження атестації);

- проект плану діяльності комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Вижницької міської ради терміном на 3 роки викладений у довільній формі.   

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, можуть подати додаткові документи, які підтверджуватимуть досвід роботи, професійну компетентність та/або моральні якості.

Особи пред’являють оригінали документів на участь у конкурсі, копії яких подаються до конкурсної комісії.

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру заробітної плати та умов праці звертатись до відділу правового забезпечення, організаційно-кадрової роботи та зв’язків з громадськістю Вижницької міської ради за адресою м.Вижниця, вул.Українська, 34, тел.0372506009.

Документи приймаються протягом 20 календарних днів із моменту оприлюднення оголошення про проведення конкурсу за адресою: 59200, м.Вижниця, вул. Українська,34, тел.0372506009.

Термін і місце подання документів: з 09.09.2022 року по 28.09.2022 року - відділ правового забезпечення, організаційно-кадрової роботи та зв’язків з громадськістю Вижницької міської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь