Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вижниччина вітає нагороджених педагогів

Дата: 03.10.2022 15:01
Кількість переглядів: 426

Вижниччина вітає нагороджених педагогів
З нагоди професійного свята відповідно до Указу Президента України №676/2022 троє освітян з Буковини отримали почесне звання «Заслужений вчитель України». Серед них Петро КОВАЛЮК, вчитель історії та предмета «Захист України» Вижницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Юрія Федьковича Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області.
Власним прикладом він показує учням, що таке любов до своєї країни та її демократичних принципів. З 2014 року по 2018 — був на службі у ЗСУ. Виконував бойові завдання в зоні проведення АТО. На початку повномасштабного вторгнення чоловік записався до тероборони області. Наразі Петро Ковалюк виборює незалежність України на фронті.
Вітаємо нашу землячку із почесним званням «Заслужений вчитель України» - Ольгу ОСОВСЬКУ, учительку Чернівецької обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей».
Освітянам з Буковини присвоїли звання «Заслужений вчитель України» за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм.
Почесною грамотою Чернівецької обласної військової адміністрації нагороджено Орисю ПИЛИП’ЮК, вчительку історії Вижницького ЗЗСО.
Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації нагороджено Ларису ЗАКУСИЛО, вчительку історії Вижницької гімназії.
Вітаємо із заслуженими нагородами! Дякуємо за вашу роботу! Пишаємось вами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь