Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СУЧАСНІ СЕРВІСИ - ЗРУЧНІ МОЖЛИВОСТІ

Дата: 13.10.2022 13:44
Кількість переглядів: 115

Наявність Електронної трудової книжки є передумовою для використання сервісу з автоматичного призначення пенсії, який позбавляє необхідності особисто відвідувати з цією метою сервісний центр.

Відображення документа про трудову діяльність в електронній формі дозволяє заздалегідь перевірити персональні дані та за потреби внести до них необхідні уточнення чи корективи. І з настанням пенсійного віку на основі всіх наявних в Пенсійному фонді відомостей, в тому числі про трудові відносини,  система самостійно здійснює призначення пенсії,  обравши найбільш вигідний варіант.

Подати всі необхідні для призначення пенсії документи в електронному форматі можна завчасно, без будь-яких часових та вікових обмежень.

Використовуйте сучасні сервіси, які спрощують процеси вирішення життєво важливих питань та роблять наше життя комфортнішим.

З детальною відеоінструкцією щодо порядку подання скан-копій трудової книжки можна ознайомитись за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=xu6ROJu1j8oФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь