Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОЛІМПІАДИ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

Дата: 23.11.2022 14:34
Кількість переглядів: 194

19 листопада  проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій  серед учнів 8-11 класів закладів освіти Вижницької, Берегометської та Банилівської громад. Метою проведення цієї олімпіади  є стимулювання творчого самовдосконалення учнів, зацікавлення їх у поглибленому вивченні інформатики; виявлення та розвиток обдарованих учнів, сприяння розвитку алгоритмічного мислення у школярів, підвищення інтересу до інформаційних технологій.

54 учасники виконували завдання олімпіади  з ІКТ у середовищі MS Office 2016 Professional (англомовна версія). Найбільше учасників було серед 9-х класів -16 учнів.

Завдання учасники виконували 4 астрономічні години, і воно складалося  з декількох задач

 

20 листопада відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Участь в олімпіаді взяли 50 учнів 8-11 класів закладів освіти Вижницької, Берегометської та Банилівської громад. Найактивніші були учні 8,9 класів.

Учасників олімпіади націлювали на вироблення в їх світогляді цілісної географічної картини світу, яка формується тільки при системному засвоєнні знань. Тому олімпіадні завдання кожного етапу комплектувалися з урахуванням знань і вмінь, сформованих з початку певного навчального року та за всі попередні роки навчання.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь