Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учень Міліївського опорного ліцею - володар премії імені Героїв Небесної Сотні

Дата: 23.11.2022 14:38
Кількість переглядів: 116

21 листопада, з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи  10 учнів та студентів з усієї області нагородили Премією імені Героїв Небесної Сотні – Олександра Щербанюка та Василя Аксенина за активну громадську позицію, за власні здобутки та реалізовані проєкти, що утверджують ідеали й цінності.

 

       Диплом лауреата Премії імені Героїв Небесної Сотні – Олександра Щербанюка та Василя Аксенина та сертифікат номіналом 4 тисячі гривень отримав  і учень нашої громади - Булига Святослав Ілліч, учень Міліївського опорного ліцею імені Дмитра Загули Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області.

Нагороди вручив Руслан Запаранюк, начальник Чернівецької ОВА,  усіх нагороджених привітала директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації  Оксана САКРІЄР.

Виконком Вижницької міської ради щиро вітає Святослава, його батьків, вчителів Міліївського закладу освіти! Нехай ця перемога стане початком ще більших  здобутків і досягнень.

Висловлюємо подяку  Департаменту освіти і науки  Чернівецької обласної військової адміністрації за організацію роботи саме в національно-патріотичному напрямку, за проведення цікавих і таких потрібних освітянських акцій, спрямованих на виховання людяності, патріотизму, прищеплення любові до рідного краю, рідної мови, до України.  

   Разом до Перемоги!

#вихованняБуковини2022 #НПВБуковиниФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь