Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 грудня відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади

Дата: 19.12.2022 16:30
Кількість переглядів: 96

19 грудня відбулось  чергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади, основним питанням було: Про  санітарно-епідеміологічний стан у закладах освіти та дошкільних дитячих установах Вижницької міської територіальної громади (Доповідав:  Чепіль О.Г. – голова територіальної громади, голова комісії). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення зазначеного питання комісія ВИРІШИЛА:

1. Начальнику відділу освіти, культури медицини та спорту Вижницької міської ради Токар Г.Д.  здійснити наступні заходи:

-    Перевести з 20-23.12.2022 року навчальний процес у всіх  закладах освіти та дошкільних дитячих установах Вижницької міської ради на дистанційне  навчання.

- Проведення подальшого щоденного моніторингу щодо санітарно-епідеміологічного  стану у закладах освіти та дошкільних дитячих установах Вижницької міської територіальної громади.

-   У разі погіршення санітарно-епідеміологічного  стану у закладах освіти та дошкільних дитячих установах Вижницької міської територіальної громади, начальнику  відділу освіти, культури медицини та спорту Вижницької міської ради  Токар Г.Д., невідкладно інформувати Вижницького міського голову Чепіля О.Г.,  підготувати розпорядження щодо обмеження роботи навчальних закладів де погіршився санітарно-епідеміологічний   стан.

 

Термін:  постійно.

 

 

                                                                                                                     

Голова міської комісії з питань ТЕБ та НС                                  Олексій ЧЕПІЛЬ

Секретар міської комісії з питань ТЕБ та НС                                Ярослав Вардзаль

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь