Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В актовій залі Мистецької школи Вижницької міської ради відбулось концертне дійство-посвята першачків в музиканти та художники

Дата: 20.12.2022 12:25
Кількість переглядів: 103

Перший семестр 2022/23 навчального року для учнів першого класу - це ціла вічність. За короткий час, в переміжку з загрозою ковіду, відключення електроенергії, повітряні тривоги - вони пройшли найважчі уроки: навчились тримати інструмент, видобувати з нього звук, вивчили назви та тривалості нот, навчились користуватись пензлями, змішувати фарби. У них уже позаду перші концертні виступи та прослуховування, художні виставки, а це свідчить, що першачки справились з хвилюванням публічних виступів, отримали схвальні відгуки та спробували смак перемоги. Нещодавно в актовій залі Мистецької школи Вижницької  міської ради відбулось концертне дійство-посвята першачків в музиканти та художники.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директорка школи Наталія Додяк. Вона привітала першачків з першими іспитами-прослуховуваннями, провела церемонію нагородження та концерт.

Концерт за участю першачків Софії Горюк, Наталії Прокоп'юк, Ольги Лашкіби, Любомира Воронюка, Остапа Яремчука, третьокласгиків Максима Шандро, Андрія Мотовильця, Христини Пилипко, учнів четвертого класу Самуїла Дудки, Єви Кифорук, Софії Варварюк (6 клас), вокальний ансамбль - додав всім мистецької насолоди та задоволення. Підготували учнів до виступу викладачі Наталія Додяк, Наталія Кібіч, Ірина Гулей, Олеся Надвірнянська, Марія Ткач, Наталія Ткач, Світлана Цикаляк, Фрозіна Шпак, Дарія Панчук, Іван Ковалюк, Володимир Бойчук, Костянтин Чорний,

Привітати з прийшли викладачі, учні старших класів, батьки.

В рамках свята відбулося нагородження учнів-переможців Міжнародного конкурсу "Golden autumn dream -2022" - Осінні мрії, - що проходив за ініціативи та організації відділу культури м.Париж, Франція.

Разом з пам'ятними медалями про вступ до школи та нагородами, дітям дарували солодощі від "Фармерз Груп. Контіненталь₴ (директор Роман Павлюк). Фарби, кольорові олівці, папір для художнього відділення від народного депутата України Максим Заремський , вручила їх його помічниця Марія Кузьміна.

Завершилося дійство спільним виконанням Гімну січових стрільців " Ой, у лузі червона калина" під акомпанемент учня 6 класу Романа Килима.

Переглянути хід дійства можна за посиланням:

https://www.facebook.com/100034443139661/videos/690473299193996

Теперішньому поколінню учнів школи жити, працювати, розбудовувати українську державу. Тож хай ця найважча зима - холодна, темна і з російськими бомбами додасть всім нам віри у нашу Перемогу, а учням сили і впертості на шляху удосконалення виконавської майстерності.

 

Ганна ВАТАМАНЮК

Заступниця директора

 Мистецької школи

 Вижницької міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь