Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання 25-ої позачергової сесії VIII скликання Вижницької міської ради

Дата: 24.01.2023 14:57
Кількість переглядів: 165

20 січня, відбулось  засідання 25-ої позачергової сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 7 питань. Серед основних: Про затвердження Програми підготовки та сприяння призову громадян до Збройних Сил України та інших військових формувань на території Вижницької міської територіальної громади на 2023 рік; Про внесення змін до Програми безпеки на території Вижницької об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки»; Про внесення змін до бюджету Вижницької міської територіальної громади на 2023 рік; Про розгляд клопотання про присвоєння звання Героя України (посмертно) Заслуженому вчителю України Петру Михайловичу Ковалюку. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.

Засідання сесії Вижницької міської ради транслювалось он-лайн через офіційний веб-сайт Вижницької міської ради та всі бажаючі мали змогу спостерігати за порядком проведення сесії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь