Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 січня відбувся урочистий мітинг, присвячений відзначенню 34-ї річниці виведення військ з Афганістану та учасників бойових дій на територіях інших держав, пам'яті Героїв Небесної Сотні та відзначення Дня єднання

Дата: 22.02.2023 09:25
Кількість переглядів: 83

20 лютого, на площі Героїв Майдану в м.Вижниця відбувся урочистий мітинг, присвячений відзначенню 34-ї річниці виведення військ з Афганістану та учасників бойових дій на територіях інших держав, пам'яті Героїв Небесної Сотні та відзначення Дня єднання. Вшанувати світлу пам'ять всіх учасників, які жертовно віддали своє життя за утвердження цінностей життя вільного світу та незалежності держави, зійшлися працівники трудових колективів м.Вижниці, громадськість міста.

Ведучі мітингу. заслужені працівники України Михайло Ковалюк та Ольга Дроняк до слова запросили міського голову Олексія Чепіля, голову Вижницької районної військової адміністрації Сергія Чоботаря та голову Вижницької районної ради Михайла Андрюка.

Працівниці Вижницької публічної бібліотеки підготували тематичну виставку.

Викладачі, учні Мистецької школи Вижницької міської ради, працівники та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості Вижницької міської ради , учні та вчителі навчальних закладів міста Вижниці провели тиху акцію #Ангели_памяті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь