Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась нарада з міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком та начальником обласної військової адміністрації Русланом Запаранюком

Дата: 02.03.2023 09:37
Кількість переглядів: 92

Заступник міського голови Сергій Колотило взяв участь у нараді з міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком та начальником обласної військової адміністрації Русланом Запаранюком.

Під час наради йшлося про роботу системи охорони здоров’я України та області зокрема. Міністр повідомив, що уряд ухвалив постанову, яка дозволяє запустити наступний етап медичної реформи. Вона передбачає оновлення методів визначення госпітальних округів та впровадження сучасних підходів до формування мережі медзакладів.

«Ми працюємо задля того, щоб лікарні спроможної мережі стали лікарнями зі знаком якості. Потрапляючи в них, пацієнт зможе бути впевнений, що його доставили саме в той медзаклад, який відповідає його стану та хворобі, що в лікарні є необхідні фахівці та обладнання, аби надати йому якісну медичну допомогу», - зазначив Віктор Ляшко. Він також наголосив, що у формуванні цієї мережі будуть брати активну участь депутати та керівники медичних установ.

У нараді взяли участь народні депутати України, Максим Заремський, голова РВА Сергій Чеботар а також генеральний директор КНП "Вижницької БЛІЛ" Федір Митринюк, керівники медичних закладів та установ області, голови територіальних громад. Вони мали змогу поспілкуватися із міністром та отримати відповіді на запитання. Зокрема, щодо забезпечення доступності лікарень, особливо в гірських районах, оплати праці, фінансування лікарень тощо.

По завершенню відбулася підсумкова прес-конференція за участю місцевих ЗМІ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь