Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартував ІІ Всеукраїнський екологічний конкурс малюнку

Дата: 02.03.2023 09:43
Кількість переглядів: 177

Стартував ІІ Всеукраїнський екологічний конкурс малюнку «Майбутнє планети в наших руках» серед дітей віком до 18 років, організований Національною бібліотекою України для дітей, державною екологічною інспекцією України, Національною спілкою художників України за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Перший тур конкурсу пройшов на базі бібліотеки для дітей Вижницької міської ради, в якому взяли участь діти Вижницької громади, учні  класу образотворчого мистецтва  Вижницької школи мистецтв (керівник Любов Косович), наші читачі: Шевякіна Евеліна ,Чолан Діана, Іванчук Тетяна, Войтенко Тамара, Хутковська Марія, Обшитош Антоніна.

Роботи учасників будуть надіслані на ІІ етап конкурсу у Чернівецьку обласну бібліотеку для дітей, де визначають переможців обласного туру та відправляють до Національної бібліотеки України для дітей для підбиття підсумків конкурсу.

    Конкурсні роботи учасників, які пройшли в підсумковий тур  отримають  електронні сертифікати фіналістів конкурсу в різних вікових категоріях та їх роботи  презентуватимуться на виставці у Національній бібліотеці України для дітей .

Ми щиро вдячні учасникам за участь у конкурсі, розкриття у їхній творчості прагнення до відновлення і збереження природних ресурсів у світі та в Україні зокрема і бажаємо їм здоров’я , миру і перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь