Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РЕЄСТРАЦІЯ НА ТРЕНІНГ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ЗАЯВОК ДЛЯ БІЗНЕСУ

Дата: 14.03.2023 17:36
Кількість переглядів: 103

14 березня 2023 року, о 19-й годині відбудеться перша організаційна зустріч в рамках навчального тренінгу з підготовки грантових заявок для МСП.

Організатором та модератором заходу виступає Неля Малько, виконавчий директор асоціації ОМС "Агенція розвитку громад Буковини", автор низки виграних грантових проектів.

Тренінг складається з 4-х навчальних модулів і охоплює:

  • загальні питання: хто такі донори, що таке грантовий конкурс та грантова заявка, аплікаційна форма, чим відрізняється грант від фінансової допомоги; питання пошуку джерел інформації тощо;
  • практична робота: структура грантової заявки, її заповнення; типові помилки, яких варто уникати тощо;
  • бюджет грантової заявки;
  • візуалізація, моніторинг та звітність.

Буде проведено 8 занять по 1,5 години двічі на тиждень. Конкретні дні та години будуть визначені на першому занятті відповідно до побажань учасників.

Посилання на підключення Ви отримаєте напередодні заходу. На випадок відключень електроенергії - Ви отримаєте запис зустрічі.

Реєстрація за посиланням: http://surl.li/fidsq

Захід організований в межах програми міжнародної допомоги «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fürInternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні. Детальніше про програму можна ознайомитись за посиланням: www.eu4business.org.ua

За додатковою інформацією щодо заходу можна звертатись за телефоном: +380503740872 або на електронну скриньку neliamalko@gmail.com

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь