Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Почесна відзнака Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною" - Василю ДИХТЯРУ

Дата: 17.03.2023 16:23
Кількість переглядів: 177

16 березня 2023 року, перед початком засідання сімнадцятої сесії Вижницької районної ради, за дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія БОЙКА, голова Вижницької районної ради Михайло АНДРЮК спільно з начальником районної військової адміністрації Сергієм ЧЕБОТАРЕМ, за значний особистий внесок у культурний та духовний розвиток Буковини, творче виховання молоді, активну громадську позицію та з нагоди 65-річчя від дня народження вручили Почесну відзнаку Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною" - Василю ДИХТЯРУ, поету-пісняру, жителю с. Чорногузи Вижницької громади.

Василь Семенович ДИХТЯР народився 12 лютого 1958 р. у селі Чорногузи Вижницького району Чернівецької області.

Поет-пісняр, композитор, автор художніх збірок поезій і прози. Створені ним поезії, що стали піснями, сьогодні охоче виконують знані артисти України. Тих пісень у творчому доробку є понад дві сотні. За плечима у поета пісняра більше 20 років творчого стажу. Змалечку полюбив природу рідного краю, свою землю і синівською любов’ю кладе на слова й музику пісні про найдорожче - про рідну Україну, її безмежну красу. Поет-пісняр знаний як в Україні, так і далеко за її межами.

Автор чотирьох книг, багатьох пісенних текстів з репертуару дуету «Скриня», Василя Данилюка та інших співаків.

Поезія пана Василя дуже мелодійна. Читаючи її, відчуваєш приємну насолоду від теплоти кожного слова, кожного рядка, які ніби вилиті з душі росинками світанку ранньої весни. У всіх своїх творах поет відкриває щиру любов до своєї землі, до рідного краю.

Виконавчий комітет, міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ та депутатський корпус Вижницької міської ради щиро вітають Василя Семеновича із заслуженою нагородою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь