Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Дата: 30.03.2023 12:21
Кількість переглядів: 121

Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Увага!
 

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта-проєкту рішення сесії Вижницької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2024 рік»

 

    Відповідно до ст.ст. 9,13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань, Вижницька міська  рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення сесії Вижницької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2024 рік».

  Даний проєкт розроблений відповідно до підпунктів 4 та 5  пункту 3 статті 12 Податкового кодексу України з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічного розвитку населених пунктів Вижницької міської територіальної громади відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

   Розробник проєкту регуляторного акта – відділ  економіки, підприємництва та промисловості, інвестицій, туризму та міжнародних відносин Вижницької міської ради.

   Проєкт рішення сесії Вижницької міської  ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2024 рік» та аналіз його регуляторного впливу розміщенні в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті  Вижницької міської ради (https://vnmiscrada.gov.ua/) в розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу приймаються розробником проєкту від юридичних та фізичних осіб, їх об’єднань протягом одного місяця з дня оприлюднення у письмовому або в електронному вигляді за адресою: 59200, вул.Українська,34, м.Вижниця, Чернівецька обл., e-mail: ekonviddilvmr@gmail.com тел.506013.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь