Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДКРИТТЯ СЕНСОРНОЇ ІГРОВОЇ КІМНАТИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Дата: 31.03.2023 09:15
Кількість переглядів: 159

30 березня, у місті Вижниця відбулося відкриття сенсорної ігрової кімнати для дітей за сприяння та партнерства з Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» України, яка з 2003

року в Україні допомагає дітям-сиротам та сім'ям, що опинились у складних життєвих обставинах. Цього року СОС СОС Дитячі Містечка Україна виповнюється 20 років. Із цієї нагоди по Україні відкриваються нових 20 дитячих просторів, приємно відзначити що один із них у місті Вижниця.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки тісній співпраці, адже за кошти бюджету Вижницької міської ради відремонтовано та підготовлено приміщення для дитячого простору, а представниками «СОС Дитячі Містечка» облаштовано та оснащено сенсорну ігрову кімнату для дітей необхідним обладнанням, вартість якого становить 312 987грн. Знаходиться дане приміщення за адресою м. Вижниця вул. Українська,86.

Це простір для вільної гри і роботи зі спеціалістами, послуги в яких будуть надавати місцеві фахівці Інклюзивно ресурсного центру та Центру надання соціальних послуг Вижницької міської ради для місцевих дітей з вразливих категорій та вимушено переміщених осіб.

На відкритті простору були присутні представники благодійної організації СОС Дитячі Містечка, міської ради та представники Департаменту соціального захисту населення.

Підписано угоду про співпрацю між Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» України, в особі Національної проєктної координаторки СОС Дитячі Містечка Анни БАБЕНКО та Вижницькою міською радою, в особі міського голови Олексія ЧЕПІЛЯ.

З метою підтримати і розвивати соціальні послуги, підсилити існуючі потужності громади, Центру надання соціальних послуг Вижницької міської ради передано зарядну станцію, вартістю 110 000грн.

Але головними учасниками даної події стали перші відвідувачі – ДІТИ.

Це неймовірний гамір, щасливі дитячі очі, вдячні батьки…

Всі учасники заходу висловили захоплення проробленою роботою. На завершення міський голова Олексій Чепіль щиро подякував представникам фонду, зокрема Анні БАБЕНКО за плідну співпрацю, за реалізацію такого потрібного спільного проєкту для дітей та їх батьків, побажав нових успіхів та здобутків, не зупинятися на досягнутому, а йти вперед і надалі творити добро.

Разом ми робимо цей світ кращим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь