Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання круглого столу з головами територіальних громад щодо розвитку фізичної культури та спорту в громадах Вижницького району

Дата: 05.04.2023 12:43
Кількість переглядів: 108

4 квітня Вижницький міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ взяв участь у засіданні круглого столу з головами територіальних громад щодо розвитку фізичної культури та спорту в громадах Вижницького району, яка відбулась за участю начальника Управління молоді та спорту Чернівецької обласної військової адміністрації Івана ГЕШКА.

Приємно відзначити, що Вижницька громада має багато спортивних здобутків і виконавчий комітет міської ради намагається створити належні умови для залучення населення до активного способу життя.

Відтак у спортивному залі Вижницької спеціалізованої школи ім. Назарія Яремчука відбулися районні змагання з волейболу серед працівників закладів дошкільної, середньої та позашкільної освіти, членів профспілки району на честь вшанування пам'яті загиблого Героя України Петра КОВАЛЮКА та пам'яті загиблих Героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України.

На урочистому відкритті змагань присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність України. Учасники змагань віддали честь дружині та матері Петра КОВАЛЮКА, які були запрошені на захід. Значну підтримку команді нашої громади надав Ярослав БОРСУК, голова райкому профспілки працівників освіти.

За високі спортивні досягнення, професіоналізм і сумлінну працю, активну громадську позицію та напередодні відзначення Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку Почесними грамотами, Подяками обласного та районного рівня нагороджено кращих вчителів, тренерів, інструкторів громад району.

Фінал гри завершився перемогою збірної команди педагогів Вижницької міської територіальної громади – І місце.

Міський голова, виконавчий комітет, депутатський корпус Вижницької міської ради щиро вітають переможців, вболівальників, тренерів та бажають нових досягнень у спорті та вихованні підростаючого покоління.

Пишаємось вами! Слава УКРАЇНІ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь