Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАЙАКТИВНІШИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ

Дата: 02.05.2023 10:59
Кількість переглядів: 127

Нещодавно завершився конкурс, організований Національним Банком України, в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, який проходив за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.
Під час визначення переможців журі конкурсу керувалося такими критеріями: кількість проведених заходів, їх види та кількість учасників, взаємодія з партнерами та інформування.
Згідно результатів конкурсу 10 найактивніших шкіл України під час міжнародної кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді “Всесвітній тиждень грошей” (Global Money Week 2023), в тому числі Вижницький опорний ліцей ім. Юрія Федьковича Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області, увійшов у 10-ку найактивніших закладів освіти.
За умовами конкурсу Вижницький опорний ліцей отримав подарунковий сертифікат на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для бібліотеки закладу освіти на суму 7 000 гривень і кубок переможця.
Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь