Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 вересня, відбулось засідання 31-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради

Дата: 15.09.2023 14:16
Кількість переглядів: 170

13 вересня, відбулось  засідання 31-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 48 питань. Серед основних: Про підготовку закладів освіти Вижницької громади до нового 2023/2024 навчального року; Про мережу та контингент учнів закладів освіти Вижницької міської ради на 2023/2024 навчальний рік; Про затвердження Стратегії розвитку системи освіти Вижницької міської територіальної громади на 2024-2027 роки; Про затвердження Стратегії розвитку Іспаського опорного ліцею імені Миколи Марфієвича Вижницької міської ради Вижницького району  Чернівецької області на 2023-2028  роки; Про затвердження Стратегії розвитку Мистецької школи  Вижницької міської ради на 2023-2028 роки; Звіт постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, медицини, роботи з молоддю, фізкультури, спорту та туризму; Звіт постійної комісії міської ради з питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного розвитку територіальної громади; Про внесення змін до Програми розвитку інформаційної галузі та підтримки видання творів місцевих авторів, сприяння книгорозповсюдження на території Вижницької міської територіальної громади на 2021-2023 роки; Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2023 року; Про внесення змін до Стратегії сталого розвитку Вижницької територіальної громади на 2021-2029 роки; Про затвердження звіту про фінансовий план Комунального підприємства «НАША АПТЕКА 24/7» Вижницької міської ради за І півріччя 2023 року; Про затвердження акту приймання-передавання нерухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вижницького району, з балансу Вижницької районної ради у комунальну власність; Про надання дозволу на розробку Детального плану території та ряд інших важливих питань. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.

Засідання сесії Вижницької міської ради транслювалось он-лайн через офіційний веб-сайт Вижницької міської ради та всі бажаючі мали змогу спостерігати за порядком проведення сесії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь