Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено дводенний семінар-тренінг: «Особливості роботи з людьми похилого віку та сприяння покращенню якості життя даної категорії клієнтів»

Дата: 06.10.2023 12:28
Кількість переглядів: 225

У Центрі надання соціальних послуг Вижницької міської ради в рамках реалізації третього етапу проєкту ПРОООН «Підтримка створення Мобільної соціальної служби в громаді» 25-26 вересня 2023 року проведено дводенний семінар-тренінг: «Особливості роботи з людьми похилого віку та сприяння покращенню якості життя даної категорії клієнтів» для соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома. Метою тренінгу було підвищення рівня поінформованості соціальних робітників щодо особливостей роботи з людьми похилого віку та сприяння покращенню якості життя даної категорії клієнтів. Групові заняття проводила кандидат педагогічних наук Наталія Тимошенко, яка у цікавих авторських формах розповідала про психологічні аспекти старості, фізичні зміни організму та поширені захворювання у похилому віці. Тренеркою надані рекомендації та  практичні дієві поради при роботі з малорухомими та лежачими клієнтами, ознайомлено робітників з реабілітаційним обладнанням. Завдяки заняттям учасники дізнались багато цікавих нюансів щодо своєї роботи, перейняли досвід інших працівників, які працюють в даному напрямку. Навчання посприяло мотивації до роботи, підвищенню професійної кваліфікації, а головне – надихнуло соціальних робітників на нові ідеї в їх нелегкій праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь