Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання Координаційної ради з питань сімейної політики.

Дата: 08.12.2023 16:05
Кількість переглядів: 137

Сьогодні відбулося засідання Координаційної ради з питань сімейної політики Вижницької міської ради. Так, на порядку денному розглядалися  питання:

  1. Про організацію роботи Координаційної ради з питань сімейної політики.

Опрацювання та затвердження Плану заходів по Вижницькій міській територіальній громаді на 2024 рі

  1. Про стан випадків насильства в сім'ї та проведення профілактичних заходів з попередження насильства в сім'ї.
  2. Стан випадків насильства в сім'ї над дітьми. Порядок ведення обліку сімей, які опинилися в СЖО. Профілактичні заходи щодо попередження насильства у сім'ях.
  3. Зверення щодо вчинення домашнього насильства до Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги.

    Члени Координаційної ради - Романчук Я.Я., Олексюк О.В., Айвазовська О.Д., Шевчик Л.Я.,  Осипчук В.С., Гайсан О.В., Юзков В.В. та запрошені працівники центру надання соціальних послуг- Ганна Колотило і Михайліна Григоряк  дійшли згоди щодо призначення суб'єктами та підпорядкованими їм закладами  відповідальних осіб для проведення невідкладних заходів у разі виявлення фактів насильства та для організації заходів у сфері запобігання та протидії насильству. Йшлося про потребу у фахівцях з числа практичних психологів та ФСР.  Також, як зауважили присутні, показники щодо вчинення домашнього насильства спонукають до спільної продуктивної інформаційно-просвітницької, профілактичної роботи та чіткого алгоритму дій суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь