Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІ Обласний турнір з шахів пам'яті Романа Скульчука

Дата: 18.12.2023 17:42
Кількість переглядів: 131

Обласним відділенням комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за підтримки Вижницької міської ради, МЦ ФЗН "Спорт для всіх", на базі Вижницького фахового коледжу мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка проведено ІІ обласний турнір з шахів пам'яті випускника коледжу, багаторазового чемпіона області з шахів - Романа Скульчука, який загинув влітку 2022 року, захищаючи Батьківщину на Донецькому напрямку. Турнір почався з урочистого відкриття, де вшанували пам'ять Романа. Приємно, що на турнір приїхав двоюрідний брат - Андрій Скульчук, військовий ЗСУ, який захищає Україну на Сумському напрямку.

Змагання відбувались в п'ять турів за швейцарською системою, за особистим та командним заліком. Переможцями серед юнаків в особистому заліку став Паламарюк Андрій (Чернівецький політехнічний фаховий коледж), ІІ місце посів Перерва Михайло ІІІ ХОМ, студент Вижницького фахового коледжу, ІІІ місце - Григорук Петро (ВФКМД). Серед дівчат І місце - Явдосюк Васіліса І ЖГ (ВФКМД), ІІ місце - Бекір Наталія (Чернівецький політехнічний фаховий коледж), ІІІ місце - Вонсач Яна (Чернівецький політехнічний фаховий коледж).

В командному заліку серед юнаків - І місце Чернівецький політехнічний фаховий коледж, ІІ місце Вижницький фаховий коледж мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка, ІІІ місце - Чернівецький економіко-правовий фаховий коледж і Вашківецький медичний фаховий коледж.

Серед дівчат - І місце - Вижницький фаховий коледж мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка, ІІ місце - Чернівецький політехнічний фаховий коледж, ІІІ місце - Іспаський опорний ліцей імені Миколи Марфієвича.

Серед дорослих І місце посів Костащук Василь Юрійович, ІІ місце - Гакман Віталій Дмитрович, ІІІ місце - Скульчук Андрій Андрійович.

Переможці серед юнаків та дівчат отримали грошову винагороду від батька Скульчука Романа. Призери були нагороджені кубками, медалями та призами. Всі учасники залишилися задоволеними турніром і з нетерпінням буду чекати наступного. Щиро вдячні ЗСУ за героїзм в боротьбі з російським агресором та за те, що маємо можливість змагатись та навчатись.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь