Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За скільки днів до завершення терміну дії ID-картки можна оформляти новий паспорт?

Дата: 29.12.2023 10:47
Кількість переглядів: 113

Наші дозвонювачі на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області на номер (0372) 55-04-61 нерідко запитують: коли можна подавати документи для обміну паспорта громадянина України у зв’язку з закінченням терміну його дії?

Документи для обміну паспорта громадянина України можуть бути подані до підрозділу УДМС у Чернівецькій області продовж одного місяця до дати закінчення строку його дії. У такому випадку паспорт після прийому документів повертається особі до отримання нового документа.

Якщо заява на оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки подається до підрозділу міграційної служби після завершення терміну дії попереднього паспорта, на вимогу заявника йому безкоштовно видається Довідка з Єдиного державного демографічного реєстру, в якій зазначається прізвище, ім'я та по батькові особи, унікальний номер запису в Реєстрі та реквізити документа. Довідка про внесення інформації до Реєстру та видані документи складається у формі витягу з Реєстру.

Для отримання Довідки з ЄДДР громадянин може звернутися із відповідною заявою незалежно від реєстрації місця проживання до Управління та територіальних підрозділів Державної міграційної служби в Чернівецькій області.

Управління ДМС у

Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь