Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про продаж об’єкта на електронному аукціоні

Дата: 11.01.2024 15:24
Кількість переглядів: 64

Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення повідомляє про включення до переліку об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації, об’єкт державної власності - частина будівлі адміністративного корпусу (10/100 частка) поверх 2 загальною площею 281,19 кв.м за адресою: 59200, Чернівецька обл., Вижницький р-н, м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б, що перебуває на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.


Даний об’єкт буде запропонований до продажу відповідно до вимог Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» на електронному аукціоні через систему Прозорро.Продажі.
Пунктом 74 розділу V прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна» установлено, що тимчасово, на період дії правового режиму воєнного стану аукціонна комісія розробляє умови продажу об’єкта приватизації після отримання органом приватизації листа довільної форми про намір приватизації такого об’єкта від потенційного покупця.


Потенційні покупці можуть звертатися до Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення за адресою: вул.Л.Кобилиці,21-А, м. Чернівці. Довідки за телефоном: (0372)511123.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь