Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

20 лютого, на площі Героїв Майдану м.Вижниця, відбувся мітинг до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні та до Дня пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, Дня виводу військ з Афганістану

Дата: 20.02.2024 17:35
Кількість переглядів: 100

20 лютого, на площі Героїв Майдану м.Вижниця, відбувся мітинг до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні та до Дня пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів, Дня виводу військ з Афганістану. У цей день минає десята річниця від тих трагічних подій Майдану, оповитих кров’ю, болем та стійкою жагою боронити своє майбутнє попри будь-які перешкоди. Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО,  загиблих воїнів-інтернаціоналістів і тих, хто віддав своє життя за мирне майбутнє України під час повномасштабного вторгнення.

В мітингу взяли участь: міський голова Олексій Чепіль, голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, заступник голови Вижницької районної державної адміністрації (районної військової адміністрації) Микола Федорощак, представники підприємств, установ та організацій, небайдужі громадяни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь