Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про проведення громадських слухань, щодо виділення земельних ділянок комунальної власності юридичним та фізичним особам, в тому числі ТОВ «УКРТАУЕР», для будівництва та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій...

Дата: 02.04.2024 14:19
Кількість переглядів: 143

Повідомлення про проведення громадських слухань, щодо виділення земельних ділянок комунальної власності юридичним та фізичним особам, в тому числі ТОВ «УКРТАУЕР», для будівництва та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (для встановлення веж мобільного зв’язку) на території Міліївського та Чорногузівського старостинських округів Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області:

відповідно до розпорядження Вижницького міського голови від 29.03.2024 р. № 02-05/74, з метою участі жителів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування, залучення представників громадськості для розгляду пропозицій щодо виділення земельних ділянок комунальної власності юридичним та фізичним особам, в тому числі ТОВ «УКРТАУЕР», для будівництва та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (для встановлення веж мобільного зв’язку) на території Міліївського та Чорногузівського старостинських округів  Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області,  для врахування результатів під час розгляду звернень та прийняття відповідних рішень Вижницькою міською радою, згідно вимог чинного законодавства, рішення 36 сесії 8 скликання Вижницької міської ради № 81/2-36/24 від 20.03.2024 р. про організацію громадських слухань щодо виділення земельних ділянок комунальної власності юридичним та фізичним особам, в тому числі ТОВ «УКРТАУЕР»,  для  будівництва та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (для встановлення веж мобільного зв’язку) на території Міліївського та Чорногузівського старостинських округів  Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області.

Строк проведення громадських слухань – 1 місяць з дня опублікування відповідного повідомлення на офіційному веб-сайті міської ради.

До участі у вищевказаному заході запрошуються жителі Міліївського та Чорногузівського старостинських округів Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області,   юридичні особи, громадські об’єднання та організації, політичні партії, представники засобів масової інформації тощо.

Усі пропозиції та зауваження подаються протягом встановленого строку  в письмовій або усній формі до Міліївського або Чорногузівського старостинських округів Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області протягом встановленого строку громадських слухань, за адресами:
- 59220, вул. Шевченка,8, с. Мілієве, Вижницького району Чернівецької області або ж надсилаються електронною поштою на адресу: milieve_sr@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.
- 59206, вул.Українська,44, с.Чорногузи Вижницького району Чернівецької області або ж надсилаються електронною поштою на адресу: chornogyzu@i.ua із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не будуть реєструватись та розглядатись!

Відповідальними за організацію громадського обговорення та проведення відповідних заходів на території відповідних старостинських округів є:
староста Міліївського старостинського округу Вижницької міської ради Чернівецької області Володимир ГАФЮК, 
староста Чорногузівського старостинського округу Вижницької міської ради Чернівецької області Дмитро ТОМКО.

Звіти про результати громадських слухань щодо виділення земельних ділянок комунальної власності юридичним та фізичним особам, в тому числі ТОВ «УКРТАУЕР»,  для  будівництва та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (для встановлення веж мобільного зв’язку)   на території Міліївського та Чорногузівського старостинських округів  Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області  будуть опубліковано через 1 місяць з дати оприлюднення повідомлення на офіційному веб-сайті Вижницької  міської ради.

Лист цифрової інформатики



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь