Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») - 2024 у Вижницькій громаді

Дата: 29.05.2024 16:55
Кількість переглядів: 117

24 травня на площі Героїв Майдану міста Вижниці проведено територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)» серед учнівської молоді закладів загальної середньої освіти Вижницької міської ради  (середня вікова категорія 11-14 років). 

«Сокіл» («Джура») -  це  гра, що об’єднує та виховує справжніх патріотів, вчить працювати в команді, сприяє духовному і фізичному розвитку молодого покоління. Змагання мають позитивний виховний, навчальний та психологічний вплив на учнівську молодь. 

На відкритті змагань всіх учасників гри привітав Сергій КОЛОТИЛО, заступник міського голови та Галина ТОКАР, начальник відділу освіти, культури, медицини і спорту Вижницької міської ради.
Головний суддя  гри Василь  СТРАТІЙЧУК,  вчитель предмету «Захист України» Чорногузівського ліцею, оголосив порядок проходження очного етапу гри.

У змаганнях взяло участь 7 роїв закладів освіти Вижницької громади. Протягом травня місяця проходив перший етап гри в дистанційному режимі і включав такі конкурси: «Відун», «Рятівник», «Добре діло», «Ватра».
Очний етап гри розпочався конкурсом «Впоряд», до якого входили елементи стройової підготовки, маршової пісні та виконання творчо-художнього завдання. Цей конкурс підняв усім присутнім бойовий настрій, налаштував рої на перемогу. Після урочистостей та конкурсу «Впоряд» команди продовжили змагання на стадіоні «Черемош». Конкурс «Стрільба з пневматичної гвинтівки» відбувся у тирі Вижницької спеціалізованої школи.

Перше загальнокомандне місце та кубок Переможця у непростій боротьбі здобув рій «Соколи» Іспаського опорного ліцею, який   представлятиме Вижницьку громаду на обласному етапі гри «Сокіл» («Джура») у червні 2024 року.

Друге  місце  розділили між собою: рій «Рись» Чорногузівського ліцею; рій «Незламні» Міліївського опорного ліцею; рій «Патріоти» Кибацької гімназії.

Третє загальнокомандне  місце здобули: рій  «Гайдамаки» Вижницької спеціалізованої школи, рій  «Патріот» Вижницького опорного ліцею, рій  «Незламні» Черешенського опорного ліцею.

Особлива вдячність керівникам та вчителям закладів освіти громади, які долучились до підготровки  учасників військово-патріотичної гри.    

Виховуємо справжніх патріотів та крокуємо разом до перемоги! Дякуємо ЗСУ за можливість брати участь у змаганнях та перемагати. Разом до ПЕРЕМОГИ! УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь