Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Вижницькій громаді організовано кампанію «БукЛІТО - 2024»

Дата: 12.06.2024 11:17
Кількість переглядів: 90

Літо – час активного відпочинку та змістовного дозвілля дітей. Саме з цією метою з 3 по 14 червня на базі КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості» Вижницької міської ради функціонує літній профільний табір (художньо-естетичний та декоративно-ужитковий напрям) з денним перебуванням «Веселка» для 40 осіб.
Табір організовано з метою реалізації права кожної дитини на повноцінний відпочинок, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб дітей. Для учасників табору організовано проведення розвиваючих ігор, квести, цікаві екскурсії, захоплюючі конкурси ,різноманітні майстер-класи (з живопису, малюнку, орігамі, флористики, розпису та ін.) перегляд фільмів, мультфільмів в кінотеатрі, рухливі ігри на свіжому повітрі, екскурсії до мистецьких закладів на території громади та до історичних місць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь