Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зміни в електронній черзі та послуги без попереднього запису в Чернівецькій області

Дата: 13.06.2024 13:52
Кількість переглядів: 120

З наближенням літа істотно зросла кількість бажаючих оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Відповідно, збільшились черги до структурних та територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби (ДМС) у Чернівецькій області. Зараз у Секторі оформлення документів відділу з питань паспортизації, реєстрації та еміграції УДМС у Чернівецькій області можна зареєструватися на тиждень наперед. Реєстрація здійснюється через сервіс «Електронна черга» на сайті ДМС України за посиланням [dmsu.gov.ua/services/online.html](https://dmsu.gov.ua/services/online.html) або через термінал попереднього запису безпосередньо в підрозділі за адресою м. Чернівці, вул. А. Шептицького, 25.

Аналогічний термінал працює і в Чернівецькому відділі УДМС, розташованому за адресою м. Чернівці, вул. Руська, 248-М. У цьому підрозділі сьогодні можна забронювати місце в черзі на 14 днів наперед. Нагадуємо, що в області працює 12 структурних та територіальних підрозділів УДМС, 14 ЦНАПів та Чернівецьке обласне відділення «Паспортного сервісу» ДП «Документ», які надають відповідні паспортні послуги. Тому розраховуйте правильно дату своєї поїздки за кордон та відвідування підрозділу міграційної служби, ЦНАПу чи Паспортного сервісу, щоб уникнути неприємних несподіванок та зриву запланованих поїздок.

Щодо можливості отримання міграційних послуг без попереднього запису в електронну чергу, на «Гарячу лінію» Управління ДМС у Чернівецькій області за номером (0372) 55-04-61 часто надходять дзвінки із запитанням: чи потрібно записуватися повторно в чергу для отримання готового документа? Повідомляємо, що в структурних та територіальних підрозділах УДМС у Чернівецькій області без попереднього запису можна отримати наступні послуги:

- Готовий паспорт громадянина України для виїзду за кордон.
- Готовий паспорт громадянина України у вигляді ID-картки.
- Адміністративну послугу з оформлення та видачі посвідки на постійне/тимчасове проживання.
- Довідку про набуття громадянства України.
- Довідку з Єдиного державного демографічного реєстру.
- Адміністративну послугу з вклеювання фото до паспорта громадянина України у вигляді книжечки по досягненні 25- та 45-річного віку.
- Адміністративну послугу з оформлення виїзду на постійне проживання за кордон.
- Послугу з проставлення апостилю на документах, що були видані ДМС, її територіальними органами та підрозділами.
- Консультацію спеціалістів за усіма напрямками діяльності.

Таким чином, при плануванні відвідування підрозділів УДМС у Чернівецькій області, враховуйте можливість попереднього запису через електронну чергу для отримання деяких послуг, а також можливість отримання інших послуг без попереднього запису. Це дозволить вам ефективніше організувати свій час і уникнути непотрібних затримок.

Управління ДМС у 
Чернівецькій області 
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь