Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо відвідати кінотеатр імені Т.Г.Шевченка в м.Вижниця

Дата: 25.06.2024 17:31
Кількість переглядів: 98

До Дня Конституції України, 28 - 30 червня в кінотеатрі імені Т.Г.Шевченка в м.Вижниця заплановані покази військово-драматичної картини "Снайпер. Білий ворон". Фільм розповідає трагічну історію життя пацифіста й екопоселенця, який живе разом із дружиною на околицях Горлівки та працює в Україні вчителем фізики. Чоловік прагне жити в гармонії з навколишнім світом і природою, але несподівано в Донецьку область приходить жорстока війна.

Незадовго головний герой переживає жахливу трагедію - жорстоко вбивають його кохану дружину. Чоловік має гостре почуття справедливості й не збирається дивитися з байдужістю на беззаконня, що коїться. Герой вирішує помститися за смерть дружини. Незабаром колишній учитель стає снайпером, якого називають Білий ворон...

Фото без опису

Фільм Снайпер: Білий ворон був створений компанією UM-Group у 2022 році. Фільмування стартувало в міжнародному центрі НГУ, розташованому під Києвом. Робота над стрічкою розпочалася ще 2019 року, саме тоді заявка перемогла в конкурсному відборі Держкіно, що дало право здобути понад двадцять три мільйони гривень на кіновиробництво. У роботі над картиною брали участь справжні військовослужбовці та техніка різних підрозділів. Проєкт відзначився номінаціями на Золоту Дзиґу, Скіфського оленя та Кіноколо.

Головного жіночого персонажа втілила на екрані актриса Марина Кошкіна. Виконавиця відома за роботою в кінострічках Захар Беркут і Із зав'язаними очима. Також вона була нагороджена Золотою Дзиґою та номінована на Кіноколо.

Сеанси (великий зал):

28 червня - 15:00 год.

29 червня - 19:00 год.

30 червня - 19:00 год.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь