Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАПРОШУЄМО НА ПРЕЗЕНТАЦІЮ КНИГИ!

Дата: 26.06.2024 09:29
Кількість переглядів: 145

Вижницька міська рада запрошує всіх бажаючих на презентацію книги Іллі СТРИНАДКА «Вижниця: Верхня, Нижня, Нова», яка відбудеться 27 червня 2024 року о 14.00 год. у приміщенні Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості у м. Вижниці вул. Українська, 63.
Книга Іллі СТРИНАДКА є цінним внеском у збереження нашої спадщини та пам'яті про наших предків. Вона допоможе краще зрозуміти наше минуле та передати його майбутнім поколінням. Матеріали для видання автор збирав понад 30 років, значну частину інформації було знайдено в Чернівецьких архівах.
Видання здійснене накладом у 500 примірників у видавництві «Черемош» за сприянням програми підтримки книговидання Чернівецької обласної державної адміністрації, Вижницької міської територіальної громади, завдяки спонсорської підтримки благодійників.
У книзі зібрані маловідомі факти з історії Вижниччини, вона легко читається і дає можливість добре орієнтуватися в просторі та часі. Яскравим доповненням книги є багаточисленні фотоілюстрації. Видання буде цікавим для опрацювання краєзнавцям, освітянам, бібліотекарям та всім, хто любить свій рідний край.
Ілля СТРИНАДКО - вижничанин, за професією інженер-будівельник, а за покликом серця – громадсько-політичний діяч, публіцист, краєзнавець, очільник Вижницького осередку Чернівецького обласного відділення національної спілки краєзнавців України. Автор зробив грунтовне краєзнавче дослідження історії міста Вижниця і навколишніх сіл з найдавніших часів та в період королівської Румунії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь