Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ Іллі СТРИНАДКА «Вижниця: Верхня, Нижня, Нова»

Дата: 28.06.2024 10:07
Кількість переглядів: 75

27 червня у приміщенні Вижницького будинку дитячої та юнацької творчості відбулася презентація книги Іллі СТРИНАДКА «Вижниця: Верхня, Нижня, Нова». Книга Іллі СТРИНАДКА стала цінним внеском у збереження нашої спадщини та пам'яті про наших предків.

У заході взяли участь представники міської та районної влади, благочинний Вижницького благочиння Олександр ФУШТЕЙ, краєзнавці, науковці, творча інтелігенція, жителі та гості Вижниччини.

Книга легко читається і дає можливість добре орієнтуватися в просторі та часі. Яскравим доповненням книги є багаточисленні фотоілюстрації. Видання буде цікавим для опрацювання краєзнавцям, освітянам, бібліотекарям та всім, хто любить свій рідний край.

Виконавчий комітет, міський голова, старости старостинських округів Вижницької громади, депутатський корпус з глибокою вдячністю всім причетним до видання книги, щиро вітають Іллю Тодоровича з успішною презентацією книги та бажають нескінченної енергії, міцного здоров’я, втілення нових ідей та планів на благо рідної Вижниччини та українського народу.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь